Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

meglertriksene

Hvis du benytter et meglerhus vil du få tildelt en aksjemegler som er din kontaktperson hos meglerhuset. Motivet til disse og andre såkalte rådgivere er ikke alltid det rette, da deres inntekter i mange tilfeller er avhengig av om de klarer å overtale deg til å investere i selskapet eller ikke. F.eks. er dette tilfellet når en megler kontakter deg for å få deg til å tegne deg i en emisjon. Aksjemeglerens tjener her provisjonen sin to ganger. Først gjennom å klare å fulltegne emisjonen, Deretter igjennom kurtasjen og andre gebyrer de tar for å gjennomføre handlen for deg.

Her er triksene useriøse meglere og finansrådgivere benytter seg av:

Ikke tro på at det haster

Vær mistenksomme til aksjemeglere som forsøker å overtale/presse deg til å gjøre et raskt kjøp ”du ikke kan gå glipp av”. Dette er alltid et dårlig tegn. Du skal ha tid til å tenke deg om og sjekke hva det er du kjøper.


Glem gevinstgarantier

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.