Domene og webhotell fra OnNet.no

Er du en av dem som ikke har tid, penger eller kompetanse til å begynne som daytraider av aksjer? Det vil si være en trader som konstant kjøper og selger aksjer gjennom din nettmegler for å optimalisere avkastningen av investeringen gjennom kortsiktige kurssvingninger. Er svaret ja, bør du fortsette å lese denne artikkelen.

Historisk sett er det ingen annen langsiktig investering som gir deg en høyere avkastning enn langsiktig aksjesparing.

Med langsiktig aksjesparing menes at:

– du kjøper enkeltaksjer som du planlegger å eie over mange år, før du selger dem for å casher inn gevinsten den dagen du trenger tilgang til sparepengene dine til noe annet.

I denne artikkelen skal jeg se prøve å forklare deg hvordan du blir rik på å tenke langsiktig aksjesparing, slik at du kan ta ut en formue om 5 – 15 år – når du trenger tilgang til sparepengene dine. 

Langsiktig aksjesparing er den perfekte spareformen for å bygge opp sitt eget private pensjonsfond eller et kapitalkonto som du kan gi til barna dine den dagen de trenger å kjøpe seg en leilighet eller lignende.

Forberedelser

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.