Domene + webhotell + epost = kr. 198/år
   Tast inn domene du ønsker å bestille webhotell til:

http://

  
  
  

Beskyttet innhold!

agenturer.no

For å lese denne og våre øvrige sider må du tegne et årsabonnement og være logget inn.

Hvorfor tegn et abonnement: Som medlem får du tilgang til denne og over 2.600 andre fagartikler. Samt over 200 artikkelserier du kan lese sammenhengene som en lærebok. Med over 4 millioner sidevisninger var eStudie.no Norges mest leste e-læringsportal ifjor.

Pengene tilbake garanti! Vi er så sikre på at du blir 100% fornøyd at vi gir deg en "pengene tilbake garanti". Skulle artiklene ikke leve opp til forventningene dine kan du kansellere årsabonnementet innen 24 timer etter at du tegnet det og få tilbake pengene dine.

Tegn abonnement!
Reidar Myrvang er daglig leder og eier av konsulentselskapet Lederrådgivning AS (lederraadgivning.no) som jobber med å utvikle og trene ledere og medarbeidere i henhold til forskningsbasert (evidensbasert) kunnskap. I tillegg er han foredragsholder rundt tematikken lederstiler og hva som skaper de beste prestasjonene. Et annet tema som Reidar holder foredrag om er hvordan vi kan gjennomføre endringer og nedbemanninger i organisasjoner på et best mulig vis og hvordan vi ivaretar de menneskelige aspektene under prosessene.De siste årene har han jobbet mye med endringsprosesser innenfor finansnæringen, nedbemanninger (In Between Jobs tjenesten), ledercoaching, mentoring samt karriererådgivning. Har stor interesse for mennesker og hva som driver oss frem til å bli den beste utgaven av oss selv.Reidar Myrvang har erfaring fra ulike lederstillinger innenfor bank- og finansbransjen. Han har tillegg utdannelse fra Handelshøyskolen BI Executive Master of Management med spesialisering innenfor HRM (Human Resources Management) samt spesialisering innenfor leder- og medarbeiderutvikling i organisasjoner. Han har forsket på utøvelsen av ulike lederstillinger innenfor et av Norges største finanskonsern samt forsket på sammenhenger mellom støttende ledelse og opplevelsen av et mestringsklima i Norges største sparebankallianse.I tillegg er han sertifisert NLP Coach i henhold til internasjonale retningslinjer for sertifisering samt har bred erfaring fra å ha arbeidet innenfor sikkerhetspsykiatrien samt ulike lederstillinger innenfor varehandelsbransjen. For mer informasjon se www.lederraadgivning.no.