Hvordan bruke eStudie?

På nettsidene våre finner du rundt 3000 fagartikler innen merkantile fag, skrevet for dem som tar høyere utdanning. Disse finner du tilgjengelig som:

  1. Artikkel kategorier – Fagartiklene er organisert i artikkel kategorier (fagområder). Kategoriene er organisert i hoved- og underkategorier, hvor en artikkel kan inngå i flere artikkelkategorier. Kategoriene finner du i høyre sidebar og ved å klikke på toppmeny valget “Artikler“.
  2. Artikkelserier – For å gjøre det mulig å lese artiklene som en lærebok, hvor neste artikkel bygger videre på hva du lærte i forrige, er artiklene organisert i nærmere 300 artikkelserier som du finner i høyre sidebar i en drop-down meny.
  3. E-bøker – Mange av artikkelseriene er også organisert som e-bøker i PDF-format som du kan laste ned og lese offline. E-bøkerne er en sammenlåing av en eller flere artikkelserier til en e-bok.
  4. Kurs – For å få dokumentasjon på det du har lært på sidene kan du ta et av våre mange nettbaserte kurs som gir deg et elektronisk kursbevis når kurset er bestått.

Hvordan bruke eStudie?

Klikk på en av linkene under for å lære mer om hvordan du bruker våre: