Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Når vi skal konfigurere intra-bedriftsnettverket og sette opp nettverkets nødvendige infrastruktur er det mange ting å huske på. Tar vi utgangspunkt i hvordan vi konfigurerer et produsksjonsnettverk kan disse utfordringene oppsummeres slik.

Nettverkets infrastruktur

Nettverkets infrastruktur innebærer nettverkets oppbygning og de gjeldende regler, prosedyrer og systemer som gjelder for styringen av nettverket. Nettopp disse reglene, prosedyrene og systemer for styring er kritiske for å utnytte nettverket (Hayes, 2006). Det hjelper lite om man har designet ett avansert nettverk dersom styringen ikke klarer å utnytte dette. Ulike typer nettverk krever ulik styring og dette kapittelet vil beskrive hvilke hensyn som må tas for horisontale, vertikale, sentraliserte og desentraliserte nettverk (Hayes, 2006)

Horisontale nettverk

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.