Artikkelserier

Under finner du våre seriekategorier. Hver kategori består av ulike artikkelserier innen det valgte emnet som du kan lese som en lærebok, hvor neste artikkel bygger videre på forrige artikkel, slik at du får en rød-tråd i læringen. Dette er den enkleste måten å lære nye fagområder på.

Aksjer & verdipapirer

Aksjeopsjoner

Hvilke verdipapirer finnes og hva er forskjellen på dem? Hva er forskjellen mellom en fundamental-, komperativ- og teknisk analyse, og hvordan sette korrekt verdi på en aksje og selskap?

Vis artikkelserier i gruppen

Entreprenørskap

poker

Her finner du artikkelserier om alle de forholdene en entreprenør og grunder trenger å vite for å kunne starte et eget selskap for å realisere den forretningsideen de har.

Vis artikkelserier i gruppen

Forretningsutvikling

forretningsutvikling

Artikkelserier om hvordan du skal gå frem for å utvikle din forretning. I disse seriene går vi igjennom alle essensielle forhold du bør være klar over for å lykkes med din forretningsutvikling, på kort og lang sikt.

Vis artikkelserier i gruppen

Forvaltningen

forvaltningen

Artikkelserier som tar for seg forvaltningen. Her går vi igjennom forvaltninglære generelt, forvaltningens planlegging, interesseorganisasjonenes funksjon, politikk og lignende spørsmål som hører inn under forvaltninglære.

Vis artikkelserier i gruppen

Forskning & vitenskap

forskning

Artikkelserier som ikke bare tar for seg forskjellen mellom filosofi og vitenskap, men som også går grundig igjennom alle stegene i et forskningsprosjekt. Enten du skriver en skoleoppgave eller foretar et studie for din egen virksomhet.

Vis artikkelserier i gruppen

IKT

ikt

Artikkelserier for dem som ønsker å lære IKT, enten det dreier seg om IT-ledelse, IT-strategi, databasedesign eller utvikling av informasjonssystemer.

Vis artikkelserier i gruppen

Kommunikasjon 

kommunikasjon

Artikkelserier om kommunikasjon generelt og markedskommunikasjon spesielt. Her går vi igjennom alt du trenger å vite om kommunikasjon.

Vis artikkelserier i gruppen

Ledelse

ledelse

Artikkelserier som tar for seg ledelsebegrepet og de ulike ledelseteoriene som finnes, før vi går igjennom hvordan du skal gå frem for å lykkes som leder idag.

Vis artikkelserier i gruppen

Markedsføring

markedsføring

Artikkelserier for dem som ønsker å lære helhetlig markedsføring. I disse seriene går vi igjennom markedsføringbegrepet i bred forstand for å gi deg et helhetlig bilde.

Vis artikkelseriene i gruppen

Salg

salg

Artikkelserier som lærer deg alt du trenger å vite for å bli en superselger, salgteknikk og salgsledelse. Serier som guider deg gjennom salgsprosessen og salgpresentasjonen steg for steg.

Vis artikkelserier i gruppen

Studentlivet

studieteknikk

En artikkelserie som lærer deg å lære, slik at du kan få størst mulig utbytte av dine studier.

Vis artikkelserier i gruppen

Psykolog & sosiologi

psykologi-sosiologi

Artikkelserier som tar for seg alt du trenger å vite om menneskelig atferd. Her får vi igjennom alle sentrale begreper innen psykologien, sosiologien og antropologien for å gi deg et fullstendig bilde.

Vis artikkelseriene i gruppen

Økonomi

Økonomi

Artikkelserier om samfunns-, markeds- og bedriftøkonomi, hvor du lærer økonomiens historie og alle nøkkelbegreper enhver leder, markedsfører og økonom bør kjenne til.

Vis artikkelserier i gruppen