Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Du vil på dette trinnet i prosessen oppleve at mange potensielle investorer er skeptiske til prosjektet ditt. Ikke så rart: Alt du har er fagre løfter og en forretningsplan. For de fleste investorer holder ikke dette. De vil i det minste ha en betaversjon av produktet å forholde seg til. Det du trenger, er en “angel investor“, eller på godt norsk: en forretningsengel (FE). En engel av en investor som er villig til å investere i deg kun på bakgrunn av en forretningsplan.

Business Angels er ressurspersoner som kan tilføre bedriften din kapital, kompetanse eller nettverk. Det finnes mange slike forretningsengler i Norge som ser etter spennende prosjekter å investere i. Motivet deres er forskjellig. Sullivan og Miller (1996) sier at forretningsenglene kan grupperes i tre kategorier, avhengig av hva som motiverer dem til å gjøre investeringen:

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.