Domene og webhotell fra OnNet.no

Bruk ankertekst på alle lenker og inkluder alltid søkeordet i ankerteksten

Ankertekst er teksten du knytter til title-taggen til dine lenker for å beskrive hvor linken fører hen.

Ankerteksten vektlegges svært høyt av Google, da dette er den eneste måten Google kan vite hva linken inneholder og fører hen. Ankerteksten er med andre ord en beskrivelse av hvor man kommer hvis man klikker på linken.

Hvordan angir jeg en ankertekst?

Ankerteksten angir du samtidig som du lager en link på siden din. Benytter du f.eks. WordPress, har du et felt under URL feltet som angir hvor linken skal peke et felt som heter “Title”. Dette feltet angir ankerteksten til linken din. ankertekst-angivelse Ankerteksten inngår med andre ord som en del av HTML-kodene til siden din. Alle lenker har en “href=” henvisning som forteller hvor brukeren skal komme når de klikker på en link. I tillegg kan du inkludere en “title” tag i denne lenken for å beskrive hvor linken fører hen. En typisk link med en ankertekst består av følgende elementer: <a title=”Dette er title-taggen som beskriver hvor lenken fører” href=”https://estudie.no/”>href angir linkens URL</a>

Bruk søkeordene i alle linker

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.