Domene og webhotell fra OnNet.no

Struktur

Alle barchloroppgaver trenger en logisk oppbygd struktur som det er enkelt å finne fram og navigere i. Hvilken logisk struktur som anbefales for barchloroppgaven anga vi i artikkelen om “Barchloroppgavens oppbygning“.

Max. tre kategorinivåer

Hvert av punktene i oversikten av Barchloroppgavens oppbygning er å anse som et kapittel i oppgaven. De ulike kapitlene vil dermed få svært ulik lengde. De lengste kapitlene deler vi vanligvis inn i mindre underkapitler.

Underkategorien skal si noe om innholdet i hele delkapitlet og er dette en omfattende underkategori kan underkategorien deles opp i under-underkategorier, slik at vi får 3 kategorinivåer. Det anbefales at du ikke bruker flere enn tre kategorinivåer for oversiktens skyld. Dette kan du f.eks. gjøre på følgende måte:

avsnitt

Avsnitt

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.