Domene og webhotell fra OnNet.no

Den vanligste måten å splitte opp arbeidet på er å fordele arbeidet på ulike roller i form av stillinger, for så å koordinere dette arbeidet i en verdiskapningprosess.

Rollefordelingen av oppgavene og funksjonene på ulike stillinger innen en gruppe av de oppgavene som må utføres for at verdiskapningprosessen skal virke på en optimal måte er noe vi starter på etter at vi gruppert arbeidsoppgavene som skal utføres på ulike grupper, f.eks. i form av selskaper, divisjoner, avdelinger, arbeidsgrupper eller prosjekter som tilsammen utgjør organisasjonsstrukturen.

Punktene under er en sjekkliste du alltid bør gå igjennom, enten vi snakker om konfigurasjonen av organisasjonsstrukturen eller gruppestrukturen.

Antall stillinger

Hvor mange roller/stillinger virksomheten trenger er avhengig av virksomhetens størrelse, verditilbud og målsetninger for fremtiden.

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.