Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Den vanligste måten å splitte opp arbeidet på er å fordele arbeidet på ulike roller i form av stillinger, for så å koordinere dette arbeidet i en verdiskapningprosess.

Rollefordelingen av oppgavene og funksjonene på ulike stillinger innen en gruppe av de oppgavene som må utføres for at verdiskapningprosessen skal virke på en optimal måte er noe vi starter på etter at vi gruppert arbeidsoppgavene som skal utføres på ulike grupper, f.eks. i form av selskaper, divisjoner, avdelinger, arbeidsgrupper eller prosjekter som tilsammen utgjør organisasjonsstrukturen.

Punktene under er en sjekkliste du alltid bør gå igjennom, enten vi snakker om konfigurasjonen av organisasjonsstrukturen eller gruppestrukturen.

Antall stillinger

Hvor mange roller/stillinger virksomheten trenger er avhengig av virksomhetens størrelse, verditilbud og målsetninger for fremtiden.

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.