Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Hva er en seriegrunder og serieentreprenør?

Seriegründere er personer som har etablert en ny virksomhet flere ganger og dermed opparbeidet seg erfaringer, innsikt og opplevelser som utgjør en spesiell kompetanse innen området. En serieentreprenør er entreprenør som har gått igjennom den entreprenørielle fasen flere ganger. Seriegrundere og serieentreprenører er med andre ord personer med entreprenøriell erfaring. 


Positive sider ved tidligere oppstartserfaring

Mange mener det utelukkende positivt at en entreprenør har entreprenøriell erfaring, da dette betyr at de har vært igjennom prosessen tidligere. Noe som gjør dem bedre istand til å gjennomføre den på en suksessfull måte i forhold til en som aldri har vært igjennom denne prosessen tidligere. Studier har også vist at tidligere etableringserfaring ofte resulterer i overlegen vekst i forhold til nyetablerte selskaper som ledes av entreprenører uten tidligere erfaring.

Selv om positiv entreprenøriell erfaring har mange positive sider, er dette spørsmålet ikke så enkelt. Dette fordi annen forskning viser at entreprenøriell erfaring kan ha negative effekter også.

Ulempene med tidligere oppstartserfaring

Du må logge inn for å se resten av innholdet. Vennligst . Ikke medlem? Registrer deg