Tegn et abonnement eller medlemskap

eStudie.no består av mer enn 2.800 fagartikler, 200 artikkelserier og rundt 100 e-bøker som sammenfatter våre artikler og artikkelserier i nedlastbare e-bøker i PDF-format.

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement, medlemskap eller et Premium medlemskap som omfatter alt.

Som abonnement kan du også stille dine faglige spørsmål rett til redaksjonen via sidene våre hvis du ikke finner svar på det du lurer på.

Hva ønsker du tilgang til?
(Velg 1 av 3 pakker under)

Pengene tilbake garanti
Pengene tilbake garanti!

Er du ikke 100% fornøyd kan du kansellere årsabonnementet innen 24 timer og få tilbake pengene.

Få pengene tilbake

Alle artikler & artikkelserier

Klikk på en av kort logoene under for å tegne et årsabonnement og få full tilgang til alle våre fagartikler og -serier i 1 år. I denne perioden kan du lese alle artikler og artikkelserier online på Internett.

Pris: Kr. 198/år

Alle e-bøker

Klikk på en av kort logoene under for å tegne et medlemskap. Medlemskapet gir deg full tilgang til alle våre e-bøker i 1 år. E-bøkerne leveres i PDF-format (Acrobat Reader format) og kan lastes ned.

Pris: Kr. 198/år

Alle artikler, serier & e-bøker

Klikk på en av kort logoene under for å tegne et Premium medlemskap, også kalt “VIP-medlemskap“, og få full tilgang til alt i 1 år, uten noen form for restriksjoner. Inkl. førsteprioritert support.

Pris: Kr. 298/år

Betaling og innlogging

Betal med PayPal, Visa, Amex eller MasterCard. Klikk på den logoen du ønsker å benytte. 

Etter at betalingen er gjennomført vil du få en e-post med en link du må klikke på for å velge brukernavn og passord til din konto. Vennligst sjekk din “søppelpost” hvis du ikke har mottatt meldingen innen få minutter. Gmail, Hotmail, Outlook og Online anser ofte denne meldingen som søppelpost.

Gjelder for 1 år

Abonnementet eller medlemskapet du tegner gjelder for 1 år. Deretter må du fornye det for å fortsatt få full tilgang til våre artikler, artikkelserier, e-bøker og nettbaserte kurs.

Nettbaserte kurs

Ved å tegne et abonnement eller medlemskap kjøper du samtidig tilgang til alt pensumet som inngår i eStudier.no sine nettbaserte kurs. Noe som gjør at du slipper å kjøpe pensumdelen til kurset.

Skoler, studentgrupper og bedrifter

Skoler, studentgrupper og bedrifter kan tegne en avtale med eStudie som gir alle ubegrenset tilgang til eStudie sine artikler, artikkelserier og e-bøker. Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet til høyre for å få en slik avtale.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding

[recaptcha]