Bestill et årsabonnement eller Premium Medlemskap

For å få full tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker må du tegne et årsabonnement eller et Premium medlemskap.

Dette gir deg full tilgang til Norges største e-læringsportal innen merkantile fag. Innholdet passer alle ledere, lærere og studenter som tar høyere merkantil utdanning eller som ønsker å holde sin kunnskap oppdatert. Pengene brukes til å skrive nye og holde eksisterende fagartikler, artikkelserier og e-bøker oppdatert (vi er et privat nettsted uten offentlig støtte, så dette er vår eneste inntektskilde).

Årsabonnement

Pris: Kr. 198/år

Årsabonnement gir deg tilgang til alle:

  • Fagartikler (over 3.000 stk.)
  • Artikkelserier som du kan lese som en fagbok (over 300 stk.)

Det eneste du ikke får tilgang til er våre e-bøker.

Premium Medlemskap

Pris: Kr. 298/år

Premium Medlemskap gir deg full tilgang til alle:

  • Fagartikler (over 3.000 stk.)
  • Artikkelserier som du kan lese som en fagbok (over 300 stk.)
  • E-bøker i PDF format (over 100 stk.)

Lurer du på noe kan du i tillegg stille dine faglige spørsmål direkte til redaksjonen via e-post. Her får du alltid førsteprioritert support. Abonnementet er ment for personlig bruk og løper for ett år om gangen. Se våre brukerbetingelser for mer informasjon om abonnementet.

Etter at abonnementet er betalt vil du få en e-post fra oss med en link du må klikke på for å velge et brukernavn og passord til din profil. Sjekk din søppelpost hvis u ikke har mottatt denne meldingen innen 2 minutter.