Tegn et årsabonnement

For å få full tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker må du tegne et årsabonnement eller et Premium medlemskap.

Dette gir deg full tilgang til Norges største e-læringsportal innen merkantile fag, og du kan stille dine faglige spørsmål direkte til redaksjonen hvis du ikke finner svar på det du lurer på.

Innholdet passer alle ledere, lærere og studenter som holder på med høyere merkantil utdanning eller som ønsker å holde sin kunnskap på viktige områder oppdatert.

Pengene brukes til å skrive nye fagartikler, artikkelserier og e-bøker og holde de eksisterende oppdatert (vi er et privat nettsted uten offentlig støtte, så dette er vår eneste inntektskilde).

Tegn et årsabonnement

Tegner du et årsabonnement får du full tilgang til over 3.000 fagartikler og 300 artikkelserier i 1 år. I denne perioden kan du lese alle artikler og artikkelserier online på Internett. Det eneste du ikke får tilgang til er våre e-bøker.

Pris: Kr. 198/år

Virker ikke betalingsløsningen over?

Benytter du en mobiltelefon?

Betalingsløsningen over virker ikke i alle mobile nettlesere. Prøv i såfall å bestille fra en datamaskin (PC eller Mac) eller et nettbrett. Selve portalen virker på din mobil.

Har du JavaScript aktivisert og tillater “cookies”?

Du må ha JavaScript aktivisert og tillate bruk av informasjonskapsler fra tredjepart leverandører for at betalingsløsningen skal virke. Dette justerer du gjennom “innstillingene” til din nettleser.

Benytter du Safari?

Nettleseren Safari viser ikke et pop-up vindu som gir deg anledning til å velge hvilket land du befinner seg i. De viser istedet et skjema med adressefeltene til det landet maskinen og nettleseren din er satt opp med. Mange benytter standardinnstillingene som er “US”. Noe som medfører at du får opp et skjema med spørsmål om hvilken stat o.l. du bor i, istedenfor adresse, postnr og -sted. Enten må du bytte til nettleseren Chrome eller så må du endre maskininnstillingene dine til “Norge”. 

Tegn et Premium Medlemskap

Tegner du et Premium Medlemskap får du også full tilgang til alle våre e-bøker.

Tegn Premium Medlemskap

 

Etter at betalingen er gjennomført vil du få en e-post med en link du må klikke på for å velge brukernavn og passord til din konto. Vennligst sjekk din “søppelpost” hvis du ikke har mottatt meldingen innen kort tid. Gmail, Hotmail, Outlook og Online anser ofte denne meldingen som søppelpost.

Nettbaserte kurs

Ved å tegne et abonnement eller medlemskap kjøper du samtidig tilgang til alt pensumet som inngår i eStudier.no sine nettbaserte kurs. Noe som gjør at du slipper å kjøpe pensumdelen til kurset.

Skoler, studentgrupper og bedrifter

Skoler, studentgrupper og bedrifter med minst tre abonnementer kan tegne en avtale med eStudie som gir dere et årsabonnement eller Premium Medlemskap til en redusert pris. Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet til høyre for å få en slik avtale.

Kontakt oss

    Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

    Ditt navn

    Din e-post

    Melding