Tegn et abonnement eller medlemskap

eStudie.no består av over 2.600 fagartikler, 200 artikkelserier og titalls e-bøker som sammenfatter artiklene og artikkelseriene i nedlastbare e-bøker i PDF-format.

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement, medlemskap eller et Premium medlemskap som omfatter alt.

Hva ønsker du tilgang til?

Alle artikler & artikkelserier

Tegn et årsabonnement og få full tilgang til alle våre fagartikler og -serier i 1 år. I denne perioden kan du lese alle artikler og artikkelserier online på Internett.

Pris: Kr. 198/år

Alle e-bøker

Tegn et medlemskap og få full tilgang til alle våre e-bøker i 1 år. I denne perioden kan du laste ned alle våre e-bøker og alle oppdateringer. E-bøkerne leveres i PDF-format (Acrobat Reader format).

Pris: Kr. 198/år

Alle artikler, serier & e-bøker

Tegn et Premium medlemskap, også kalt “VIP-medlemskap“, og få full tilgang til alt i 1 år, uten noen form for restriksjoner. Inkl. førsteprioritert support.

Pris: Kr. 298/år

Etter at betalingen er gjennomført vil du få til sendt en link i en e-postmelding til  et registreringsskjema du må fylle ut for å få tildelt ditt brukernavn og passord.

Vennligst sjekk din “søppelpost” hvis du ikke har mottatt meldingen innen noen få minutter. Gmail, Hotmail, Outlook og Online anser denne meldingen ofte som søppelpost.

Undervisningavtale

Tegner du en undervisningavtale kan du bruke artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne til eStudie.no i din undervisning og dele ut et brukernavn og passord til dine studenter som gir dem full tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker i ett år.

Undervisningavtalen gjelder for 1 år om gangen, fra det tidspunktet du tegner undervisningavtalen. Prisen beregnes ut fra hvor mange studenter du ønsker å gi tilgang til våre artikler, artikkelserier og e-bøker. Prisene er som følger:

  • 5 elever/studenter – Kr. 995/år (Kr. 199 per student. Normal pris: Kr. 298/student)
  • 10 elever/studenter – Kr. 1.900/år (Kr. 199 per student. Normal pris: Kr. 298/student)
  • 30 elever/studenter – Kr. 3.750/år (Kr. 125 per student. Normal pris: Kr. 298/student)
  • 50 elever/studenter – Kr. 4.900/år (Kr. 98 per student. Normal pris: Kr. 298/student)
  • 100 elever/studenter – Kr. 9.000/år (Kr. 90 per student. Normal pris: Kr. 298/student)

For at vi skal kunne registrere studentene du ønsker å gi tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker må du legge ved en XML eller CRV fil når du tegner undervisningavtalen. Denne filen må bestå av følgende kolonner i denne rekkefølgen for at systemet vårt skal kunne lese filen:

“Fornavn, etternavn, e-postadresse, passord”

E-postadressen benytter vi som brukernavn, mens passord er ditt ønskede innlogging passord for denne studenten. Så snart bestillingen og betalingen er registrert vil studentene du har angitt i den vedlagte filen få en e-post fra oss med link til innlogging siden, og informasjon om sitt brukernavn og passord. 

Klikk på den undervisningavtalen du ønsker å tegne og betale for:

Etter at betalingen er gjennomført vil du få til sendt en link i en e-postmelding til  et registreringsskjema du må fylle ut for å få tildelt ditt brukernavn og passord.

Vennligst sjekk din “søppelpost” hvis du ikke har mottatt meldingen innen noen få minutter. Gmail, Hotmail, Outlook og Online anser denne meldingen ofte som søppelpost.

Kjetil Sander
Kjetil Sander, Ansvarlig redaktør

Alle artiklene er skrevet av Kjetil Sander og er myntet på lærere og studenter på høyskole og universitetsnivå. Totalt finner du over 2.600 artikler og artikkelserier her.

Artiklene dekker kjerne pensumet til alle norske universitet og høyskoler innenfor portalens fagområder.

Har du spørsmål kan du sende dem til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet til høyre.

forsiden1

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding