Domene og webhotell fra OnNet.no

Siden et nyetablert trenger alt fra leverandører, samarbeidspartnere og ansatte, til kunder og ambassadører som anbefaler selskapet til andre er nettverksbygging og nettverkmarkedsføring viktig for enhver entreprenør. Kjennskap til og innsikt i nettverksbygging og relasjonsmarkedsføring er derfor nødvendig kompetanse for å lykkes som entreprenør. 

Nettverksbygging er nødvendig for å lykkes

Studier viser at alle entreprenører er avhengige av sine sosiale relasjoner og nettverk for å skaffe seg tilgang til kritiske ressurser under etableringen. Dette stemmer godt med erfaring. Vi kan faktisk gå så langt som å si at uten et godt sosiale nettverk vil ingen entreprenører lykkes med sin forretningside.

Entreprenører må alltid benytter sitt sosiale nettverk for å skaffe seg informasjon og ressursene de trenger, men siden det tar mye tid å kontakte mange kontakter foretrekker de fleste entreprenører å få minst mulig overflødig informasjon fra kilder de stoler på.

Nettverkene må bygges så tidlig som mulig

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.