Domene og webhotell fra OnNet.no

kroppsbevegelser

I denne artikkelen ser jeg litt nærmere hva du kan tolke ut av kroppsspråket ved å studere folks kroppsbevegelser. Disse kan selvfølgelig ikke tolkes isolert, men må ses i sammenheng med alle andre kroppsspråk indikasjoner vedkommende gir for å unngå feiltolkninger.

Tvinne håret

Leke med håret er klart tegn på at du er nervøs. Spør deg selv: hvorfor gjør denne personen deg nervøs?

Tvinning kan også være en leken bevegelse. Jenter med langt hår har ofte en tendens til å leke med håret sitt. Hår er nemlig sexy, og tvinning og leking med håret trekker ofte guttens oppmerksomhet dit. Men vær oppmerksom: mange gutter synes det er irriterende når jenter gjør dette. Snakk om å sende ut feil signaler! Hva noen jenter synes er sexy, kan være en stor turn-off for gutter.

Å lene seg mot noen

Ifølge ekspertene har vi en tendens til å lene oss mot personer vi liker og lene oss vekk fra personer vi ikke liker.

Den mest kjente ”lene seg mot”-bevegelsen, er når du sitter på en stol foran den du liker. Denne bevegelsen signaliserer interesse og godkjennelse. Kort fortalt betyr dette at du synes personen er morsom, søt, kjekk og fascinerende. Men det kan være lurt å beholde pokerfjeset. For hvis du lener deg litt for mye, så gir du bort hele hånden.

Merker du at du lener deg ifra han/henne, så kan dette signalisere at du absolutt ikke liker personen, eller at du prøver så godt du kan ikke å avsløre at du er hodestups forelsket.

Lene seg bakover

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss