Lightspeed webhotell

Husk å slett all sensitiv informasjon

Flere undersøkelser viser at såvel bedrifter som privatpersoner ofte glemmer å slette all personlig og sensitiv informasjon som finnes på den PCen, MACen, PADen, kamera eller mobilen. Dette er en stor sikkerhetsrisiko siden survey viser at 1 av 3 mobiltelefoner inneholder sensitiv informasjon. 

Resultatet blir da at du gir bort denne sårbare informasjonen «søppelbilen» som ofte skruer ut harddisken og minnekortet for å hente ut informasjonen på den. Hva skjer med informasjonen etter dette har du ingen kontroll over, og må derfor unngås for enhver pris.

Når du lagrer en fil, spesielt en stor fil, deles den opp og lagres i utstyrets lagringsenhet i mindre deler. Når du åpner filen, samler lagringsenheten bitene og rekonstruerer dem til en samlet fil.


Det holder ikke å bare trykke på «Delete»

Du må logge inn for å se resten av innholdet. Vennligst . Ikke medlem? Registrer deg