AKSJER

På denne siden finner du artikkelserier knyttet til aksjer generelt.
Klikk på den artikkelserien du ønsker å lese.

Artikkelseriene kan du lese som en lærebok ved å starte med den første artikkelen og klikke til neste artikkel nederst på siden. Under hver enkelt artikkel finner du en fullstendig innholdsfortegnelse over alle artiklene i serien.

Aksjer

Aksjehandel

wp-content/uploads/aksjeportefolje-300x147.jpg

I denne artikkelserien lærer du hvordan du skal gå frem for å begynne med aksjehandel. Dette er en lærebok som bringer deg igjennom prosessen steg for steg..

Antall artikler: 18 artikler


Aksjekursen

wp-content/uploads/aksjeportefolje-300x147.jpg

Hvilke forhold påvirker aksjekursen? I denne artikkelserien går vi igjennom de viktigste påvirkningsforholdene for aksjekursen, og vi kommer med angivelser om når og i hvilke situasjoner disse påvirkningsfaktorene vil gjøre seg gjeldende.

Antall artikler: 14 artikler


Aksjemarkedet

wp-content/uploads/aksjeskolen-300x169.jpg

Hva er en aksje, hvordan handler vi med aksjer, hvordan beregnes verdien til en aksje o.s.v. I denne serien gir vi deg en introduksjon til aksjemarkedet og aksjehandel. Grunnkunnskap som alle de øvrige artiklene om aksjer bygger på.

Antall artikler: 13 artikler


Fundamental analyse

wp-content/uploads/fundamental-analyse-2.gif

I denne artikkelserien går vi igjennom hva en fundamental analyse er og hvordan du skal gå frem for å gjennomføre en fundamental analyse for å beregne korrekt verdi på en virksomhet og aksje.

Antall artikler: 23 artikler


IPO

wp-content/uploads/ipo-10.gif

Hva er en IPO, hvordan gjennomføre en IPO og bør jeg delta i en hvis jeg får tilbud om det? I denne artikkelserien prøver vi å gi deg svar på alt du måtte lure på omkring IPO-er.

Antall artikler: 5 artikler


Komparativ analyse

wp-content/uploads/komparativ-analyse-1-300x168.png

Hva er en komparativ analyse, hva bruker vi komparative analyser til og hvordan gå frem for å utføre en komparativ analyse? I denne artikkelserien prøver vi å gi deg svarene.

Antall artikler: 8 artikler


Opsjoner

wp-content/uploads/opsjoner-300x169.jpg

Hva er en opsjon, hvilke former for opsjoner finnes og hvordan brukes disse opsjonene? I denne artikkelserien prøver vi å gi deg svar på alt du trenger å vite om opsjoner.

Antall artikler: 16 artikler


Teknisk analyse

wp-content/uploads/teknisk-analyse-300x105.gif

En artikkelserie som ser på hvordan vi kan bruke tidligere kursbevegelser til å spå fremtiden, altså se på om historien gjentar seg.

Antall artikler: 10 artikler