Kort om eStudie.no

estudie-estudier

Norges ledende e-læringsportal

eStudie.no ble etablert i 2001 og er idag Norges ledende e-læringsportal innen:

  • Organisasjon og ledelse
  • Strategi og forretningsutvikling
  • Markedsføring og salg
  • IKT, markedskommunikasjon og media-lære
  • Markedsforskning og -analyse
  • Forbrukeratferd, psykologi og sosiologi
  • Samfunns- og bedriftsøkonomi

2600+ fagartikler

Her finner du Norges største samling fagartikler på universitet og høyskolenivå. Totalt finner du over 2700 fagartikler som tilsvarer rundt 9000 A4-sider, med linjeavstand 1 1/2.

Les våre fag-artikler

Artikkelserier

Artiklene er organisert i rundt 200 artikkelserier du kan lese som en elektronisk lærebok, hvor neste artikkel bygger videre på den forrige.

Våre artikkelserier

E-bøker

Artiklene og artikkelseriene er også organiserte i rundt 100 e-bøker i PDF format. E-bøker du kan laste ned og lese offline.

Våre e-bøker

Abonnement og medlemskap

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement eller medlemskap. Prisen er fra Kr. 198/år.

eStudier.no

1 januar 2018 lanserte vi eStudier.no. Kursdelen til eStudie. Her kan du ta nettbaserte kurs som er basert på selvstudie for å skaffe deg dokumentasjon på kunnskapen du har tilegnet deg via sidene våre. 

Kurset ender opp med et elektronisk kursbevis etter at du har bestått alle prøvene til kurset. Premium medlemskap følger med i prisen for alle kurspakkene.

Mer enn 1 million årlige visninger

Siden vi startet å måle besøkstallene via Google Analytics i 2005 har vi hatt mer enn 1 million årlige sidevisninger. Hver måned leses mellom 120-170.000 sider. Et besøkstall som øker fra år til år. Leserne er hovedsakelig studenter som tar høyere utdanning, lærere og andre som ønsker å holde fagkunnskapen oppdatert.

3 av 4 sier vi holder et høyt faglig nivå

Dette kom frem i vår egen spørreundersøkelse i 2015 og 2016. 1 av 4 mente vi var det beste nettstedet på Internett innenfor våre fagområder. 4 av 5 svarte at de brukte sidene som erstatning for kjerne- og tilleggspensum.

Navnebytte

Fra 2001 til 7 juni 2016 het vi Kunnskapssenteret.com, før vi skiftet til eStudie.no for å gjøre navnet kortere og enklere å huske.

Ansvarlig redaktør: Kjetil Sander

Kjetil Sander, ansvarlig redaktøreStudie.no er utviklet og drives på hobbybasis av Kjetil Sander (f. 18.10.68) som også er ansvarlig redaktør og forfatteren av alle artiklene, seriene og e-bøkerne du finner her.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding