Kort om eStudie.no

estudie-estudier

Norges ledende e-læringsportal

eStudie.no ble etablert i 2001 av Kjetil Sander under navnet Kunnskapssenteret.com.
7 juni 2016 byttet portalen navn til eStudie for å gjøre navnet kortere og lettere å huske.

Siden vi startet å måle besøkstallene via Google Analytics i 2005 har vi hatt over 2 million visninger årlig. Vi er dermed den mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag så vidt vi vet. Våre besøkende er hovedsakelig studenter som tar høyere utdanning, lærere, ledere og andre som ønsker å holde fagkunnskapen oppdatert.

Her finner du over 2800 fagartikler. Artiklene er organisert i over 200 artikkelserier som kan lese som en elektronisk lærebok, hvor neste artikkel bygger videre på den forrige. Artiklene og artikkelseriene er også tilgjengelig i form av rundt 100 e-bøker i PDF format. E-bøker du kan laste ned og lese offline.

Abonnement og medlemskap

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement eller medlemskap. Prisen er fra Kr. 198/år.

eStudier.no

1 januar 2018 lanserte vi eStudier.no; – vår kursdel. Her kan du ta nettbaserte kurs som er basert på selvstudie for å skaffe deg dokumentasjon på kunnskapen du har tilegnet deg via sidene våre. 

Kurset ender opp med et elektronisk kursbevis etter at du har bestått alle prøvene til kurset. Premium medlemskap følger med i prisen for alle kurspakkene.

3 av 4 sier vi holder et høyt faglig nivå

Dette kom frem i vår egen spørreundersøkelse i 2015 og 2016. 1 av 4 mente vi var det beste nettstedet på Internett innenfor våre fagområder. 4 av 5 svarte at de brukte sidene som erstatning for kjerne- og tilleggspensum.

Kjetil Sander, ansvarlig redaktørAnsvarlig redaktør: Kjetil Sander

eStudie.no er utviklet av Kjetil Sander. Han er også ansvarlig redaktør og forfatteren av de fleste fagartiklene du finner her. 

Selskapsnavn:        Tropene Co., Ltd
Adresse:                38/14 Soi 88. Hin Lek Fai 2 Road, Hua Hin,
                             Prachuap Khiri Khan, 77110 Thailand.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding