Kort om eStudie.no

estudie-estudier

Norges ledende e-læringsportal

eStudie.no ble etablert i 2001 av Kjetil Sander under navnet Kunnskapssenteret.com.
7 juni 2016 byttet vi navn til eStudie for å gjøre navnet kortere og lettere å huske.

Siden vi startet å måle besøkstallene via Google Analytics i 2005 har vi hatt langt over 1 million visninger årlig. Idag er vi Norges største og mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag på universitet og høyskolenivå. Våre besøkende er hovedsakelig studenter som tar høyere utdanning, lærere, ledere og andre som ønsker å holde fagkunnskapen oppdatert.

Her finner du Norges største samling fagartikler på universitet og høyskolenivå. Totalt finner du her over 2700 fagartikler

Artiklene er organisert i rundt 200 artikkelserier som du kan lese som en elektronisk lærebok, hvor neste artikkel bygger videre på den forrige. 

Artiklene og artikkelseriene er også organiserte i rundt 100 e-bøker i PDF format. E-bøker du kan laste ned og lese offline.

Abonnement og medlemskap

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement eller medlemskap. Prisen er fra Kr. 198/år.

eStudier.no

1 januar 2018 lanserte vi eStudier.no. Kursdelen til eStudie. Her kan du ta nettbaserte kurs som er basert på selvstudie for å skaffe deg dokumentasjon på kunnskapen du har tilegnet deg via sidene våre. 

Kurset ender opp med et elektronisk kursbevis etter at du har bestått alle prøvene til kurset. Premium medlemskap følger med i prisen for alle kurspakkene.

3 av 4 sier vi holder et høyt faglig nivå

Dette kom frem i vår egen spørreundersøkelse i 2015 og 2016. 1 av 4 mente vi var det beste nettstedet på Internett innenfor våre fagområder. 4 av 5 svarte at de brukte sidene som erstatning for kjerne- og tilleggspensum.

Kjetil Sander, ansvarlig redaktørAnsvarlig redaktør: Kjetil Sander

eStudie.no er utviklet og eies av ansvarlig redaktør Kjetil Sander (f. 18.10.68) som også er forfatteren av de fleste artiklene, seriene og e-bøkerne du finner her.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding