E-læringsportalen som gjør studietiden enklere

Portalens faglige innhold består av:

[php snippet=18]

I tillegg finner du mer enn 300 artikkelserier som du kan lese som en bok, og over 100 e-bøker i PDF format som du kan laste ned og lese online.

eStudie bakgrunn

Hva er eStudie?

eStudie.no er en e-læringsportal som gir deg et sammendrag av pensumlitteraturen du må lære deg for å få en toppkarakter i de merkantile fagene som inngår i ditt høyskole eller universitets studium. Leser du våre artikkelserier eller e-bøker slipper du å måtte lese tusenvis av sider i ulike lærebøker for å komme deg igjennom pensumet med en toppkarakter.
eStudie.no

Foruten kjernepensum finner du en mengde relevant tilleggslitteratur som utfyller pensumlisten slik at du raskt og enkelt får et fullstendig bilde av ditt pensum og det du ønsker å lære.

Hvem er eStudie laget for?

eStudie.no er laget for:

 • Lærere som underviser i merkantile fag på norske videregående skoler, høyskoler og universitet.
 • Studenter som studerer merkantile fag og som ønsker å få en toppkarakter i de fagene som inngår i studiet.
 • Ledere som ønsker å holde kunnskapen sin oppdatert og videreutvikle den.

Merkantile kurs

estudie-estudier

Det faglige innholdet du finner på eStudie.no utgjør kursmateriellet til våre merkantile kurs. Hvilke merkantile kurs vi tilbyr finner på eStudier.no

Vår historie

eStudie.no ble etablert i 2001 av Kjetil Sander under navnet Kunnskapssenteret.com. 7 juni 2016 byttet portalen navn til eStudie.no for å gjøre navnet kortere og lettere å huske. Helt siden etableringen i 2001 har vi vært Norges mest besøkte og brukte e-læringsportal innen merkantile fag.

1 januar 2018 lanserte vi eStudier.no; – vår kursportal. Her kan du ta nettbaserte kurs som er basert på selvstudie for å skaffe deg dokumentasjon på kunnskapen du har tilegnet deg via eStudie.no. Kurset ender opp med et elektronisk kursbevis. Premium medlemskap følger med i prisen for alle kurspakkene.

Hva sier våre brukere?

I vår egen brukerundersøkelse svarte 4 av 5 at de brukte eStudie som erstatning for eller tillegg til skolens offisielle pensum. Mange bruker oss også som en kilde i deres Master- og Bacheloroppgave, og hundrevis av lærere bruker oss for å holde seg faglig oppdatert og/eller som en del av undervisningen. En tillitserklæring vi er glade for å få. 

Tegner du et abonnement eller Premium Medlemskap hos eStudie.no får du et enkelt tverrfaglig og enkelt beskrevet sammendrag av ditt pensum innenfor de fagområdene vi dekker (se våre artikkelserier eller artikkel kategorier for full oversikt).

Abonnement og medlemskap

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement eller medlemskap. Prisen er Kr. 198/år for full tilgang til artiklene eller kr. 298 for et Premium Medlemskap (VIP medlemskap) som gir deg full tilgang til absolutt alt..

Kontakt oss

  Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

  Ditt navn

  Din e-post

  Melding

  Selskapsnavn:        Tropene Co., Ltd
  Adresse:                38/14 Soi 88. Hin Lek Fai 2 Road, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, 77110 Thailand.