eStudie – Din venn i og etter studietiden

estudie-estudier

eStudie.no er etablert for å være din venn i og etter studietiden. Et sted som gjør pensumet enklere og mer forståelig. Et sted som utfyller pensumet med relevant tverrfaglig tilleggslitteratur, slik at du raskt og enkelt får et fullstendig bilde av pensumet og det du ønsker å lære.

Når vi spurte våre brukere i vår egen spørreundersøkelse svarte 4 av 5 at de brukte eStudie som erstatning for eller tillegg til skolens offisielle pensum. Mange bruker oss også som en kilde i deres Master- og Bacheloroppgave, og hundrevis av lærere bruker oss for å holde seg faglig oppdatert og/eller som en del av undervisningen. En tillitserklæring vi er glade for å få. 

Årsaken til at vi er blitt Norges mest besøkte og brukte e-læringsportal innen merkantile fag skyldes ikke bare at våre lesere ønsker seg bedre karakter, men også fordi mange finner læreboka på pensumlisten vanskelig å forstå, ufullstendige, unødvendig langt og/eller trøttende. Vi har prøvd å gjøre noe med dette, slik at du skal slippe å lese tusenvis av sider i ulike dyre lærebøker for å komme deg igjennom pensum og bli en av de beste i din klasse.

Tegner du et abonnement eller Premium Medlemskap hos eStudie.no finner du alltid et enkelt beskrevet tverrfaglig sammendrag av ditt pensum innenfor de fagområdene vi dekker (se våre artikkelserier eller artikkel kategorier for full oversikt).

Norges ledende e-læringsportal

eStudie.no ble etablert i 2001 av Kjetil Sander under navnet Kunnskapssenteret.com.
7 juni 2016 byttet vi navn til eStudie for å gjøre navnet kortere og lettere å huske.

Våre lesere er hovedsakelig studenter som tar høyere utdanning, lærere, ledere og andre som ønsker å holde fagkunnskapen oppdatert.

Her finner du over 3.000 fagartikler innen ulike merkantile fagområder. Artiklene er organisert i over:

Abonnement og medlemskap

For å få full tilgang til alle artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du tegne et abonnement eller medlemskap. Prisen er Kr. 198/år for full tilgang til artiklene eller kr. 298 for et Premium Medlemskap (VIP medlemskap) som gir deg full tilgang til absolutt alt..

eStudier.no

1 januar 2018 lanserte vi eStudier.no; – vår kursdel. Her kan du ta nettbaserte kurs som er basert på selvstudie for å skaffe deg dokumentasjon på kunnskapen du har tilegnet deg via sidene våre. 

Kurset ender opp med et elektronisk kursbevis etter at du har bestått alle prøvene til kurset. Premium medlemskap følger med i prisen for alle kurspakkene.

Kontakt oss

  Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

  Ditt navn

  Din e-post

  Melding

  Selskapsnavn:        Tropene Co., Ltd
  Adresse:                38/14 Soi 88. Hin Lek Fai 2 Road, Hua Hin,
                               Prachuap Khiri Khan, 77110 Thailand.