Domene og webhotell fra OnNet.no

I forrige artikkel forklarte jeg hvordan vi bør studere megatrendene for å finne de sektorene som vil være børsvinnerne i fremtiden. Når disse sektorene er identifisert gjelder deg så å identifisere de mest lovende selskapene i denne sektoren og komme seg inn i disse aksjene før den store “boomen” kommer.

Når det er sagt må det samtidig legges til at selv om en megatrend kan vare i flere år vil de ledende selskapene i denne sektoren få en stadig høyere pris i forhold til sin fortjeneste (P/E-verdi) fordi stadig flere ønsker å kjøpe denne aksjen. Ingenting kan imidlertid bare stige til evig til. Før eller siden vil denne “boblen” sprekke. For å unngå å tape store beløp gjelder det å komme seg ut av disse aksjene får krasjet kommer.

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.