Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Hvis du ønsker en førsteside plassering i Google må du sørge for at du ikke benytter deg av såkalte “ikke-søkemotorvennlig teknologi”, da bruk av slike teknologier gjør at søkemotorene ikke klarer å lese og indeksere alt innholdet på nettsiden. 

Såkalte ikke-søkemotorvennlige teknologier er:

FRAMES

Unngå bruk av frames. Flere av “edderkoppene” til de store søkemotorene er ikke i stand til å følge linker som befinner seg i frames. Ligger oppstarssiden din i en frames, kan du risikere at “edderkoppen” ikke finner noen andre nøkkelord enn de som ligger på oppstartssiden. Dvs. i selve frame-settet. Noe som kraftig reduserer sjansene for at sidene dine skal bli eksponert av brukerne av disse søkemotorene, med mindre du registrerer hver enkelt underside manuelt i disse søkemotorene. Ønsker du å bruke frames, er det en god ide å legge en “falsk” link i HTML sidens <NO FRAMES> seksjon.


IFrame

Søkemotorene liker dårlig IFrame, så sørg for at viktig informasjon ikke er gjemt i en IFrame. Bruk bare teknologien på ikke viktig informasjon i forhold til sidens relevans vurdering.

Mouse over effekter og drop-down menyer

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.