Domene og webhotell fra OnNet.no

Med identitetskapene symboler menes:

Symboler som gir virksomheten en identitet utad og en følelse av fellesskap og tilhørighet innad gjennom å signalisere hvem vi er og hva vi står for

Formålet til de identitetskapene symbolene er:

  • Å gi virksomheten en synlig identitet utad i form av symboler som forteller hva virksomheten er, hva den står for og hva den er verdt sosialt
  • Å skille virksomheten ut fra sine konkurrenter
  • Å skape samhold, tilhørighet og fellesskap innad i virksomheten ved å gi alle medarbeiderne ytre symboler de kan samles rundt.
  • Å motivere kunder og medarbeiderne ved å gi dem verdifulle symboler de kan være stolte av, identifisere seg med og stille seg bak.

Det finnes mange identitetskapene symboler en leder kan benytte i forbindelse med symbolsk ledelse. De mest vanlige identitetskapene symbolene er:

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.