Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

MøteledelseÅ lede et møte er å lede mennesker. Personer med dårlige “menneskelige egenskaper” derfor blir sjelden vellykkede møteledere.

Vi snakker ikke her om pen oppførsel, men om å ha evnen evnen til å motivere og lede andre på en positiv måte. Samtidig som man er i stand til å lytte til og høre hva motparten sier. En god møteleder må ha evnen til å oppfatte forvirring og harmoni, uenighet og enighet og å være i stand til å bringe mennesker og ideer sammen på en konstruktiv måte gjennom empati og engasjement.

Foruten å ha gode psykologiske egenskaper, kreves det at møtelederen tar frem skuespiller kunstene og bruker dem aktivt under møtet, hvis man skal gjøre seg opp noen forhåpninger om å vinne møtet eller få til et effektivt møte.

Møte som et teaterstykke

Møte kan ses på som et teaterstykke som utspilles på en scene. Ved å legge dette perspektivet til grunn vil man fort oppdage flere viktige sider og perspektiver ved salgsmøtet som må vinnes for å vinne selve møtet.

Det er ikke bare i ethvert teaterstykke at skuespillernes kostymer, sminke, scenen, lys og andre effekter er viktige ingredienser. De er minst like viktige i ethvert møtet.

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.