Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Hva er en erfaringslogg ?

Erfaringsloggen er en felles kunnskapsbank i form av en logg som beskriver hvilke erfaringer vi har gjort oss til ulike tidspunkt og hvem som har hatt disse erfaringene i prosjektet, slik at andre kan lære av erfaringene vi har gjort oss underveis.

Erfaringsloggen danner også grunnlag for evaluering av gjennomføringspraksis både i enkelte faser og for hele prosjektet. Erfaringsloggen kan lages som et dokument, database eller regneark.


Erfaringsloggens hensikt

Hensikten med erfaringsloggen er at andre skal kunne lære av de fiaskoene og suksessene vi har gjort oss underveis, slik at de slipper å gå i de samme fellene og følger suksessveier som har gitt suksess tidligere.

Erfaringsloggen skal kunne brukes som et ledelsesverktøy både i det pågående og fremtidige prosjekter.

Erfaringsloggen må holdes oppdatert

Skal erfaringsloggen ha en nytteverdi må erfaringsloggen holdes oppdatert til enhver tid, med relevante erfaringer, slik at erfaringene utveksles og vi kan lære av hverandre.

Erfaringsloggens innhold

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.