Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

menn-kvinner-kroppsspraak

Kvinner er mest uttrykksfulle

Når det gjelder det å lese hvorvidt en person er interessert eller ikke viser all erfaring at menn og kvinner ikke er like talentfulle. Forskning viser nemlig at menn ikke er spesielt gode til å verken sende eller tolke signaler. Kvinner er derimot langt mer uttrykksfulle når det gjelder å vise interesse, og gir som regel fra seg en lang rekke tegn på at de er åpne for romantiske forslag.

Noen av disse vil selv svært tafatte menn klare å tyde: kvinner med vidåpne øyne, som kaster på håret, lener seg mot ham, lar føttene peke mot ham, holder blikket hans lenge og vipper hodet til den ene siden. Andre tegn, som kan være vanskeligere å legge merke til, er når kvinner har utvidede pupiller, viser fram håndflaten eller håndleddet, fikler med klærne sine og tar seg til nakken eller halsen.


Menn er mer utydelige og tvetydige

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.