Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Planleggingen av merkevarebyggingen må starte med at målgruppen for merkevarebyggingen blir definert. Vet vi ikke hvem vi ønsker å nå med vår merkevarestrategi og merkevarebygging virkemidler er det også umulig å oppnå suksess med merkevarebyggingen. Vi må derfor starte merkebyggingen med å besvare følgende banale spørsmål:

Hvem utvikles merkevaren for?

De fleste vil umiddelbart svare: “Virksomhetens kunder“. Dette er riktig. Dette er normalt den viktigste målgruppen for merkevarebyggingen, da merkevarebyggingen stort sett går ut på å plassere et merke på en ønsket plass i målgruppens bevissthet som gjør at kundene alltid vil huske på virksomheten når de kommer i en beslutningssituasjon som virksomhetens verditilbud kan løse. Denne ønskede plassen må være viktig for kunden slik at den skiller virksomheten ut på en viktig måte i forhold til sine kunder når kjøpsbeslutningen skal tas.

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.