Domene og webhotell fra OnNet.no

verdikjede-personal

Den mest effektiv rekrutteringkanalen

Internett har vist seg i de senere år å være den mest effektive rekrutteringkanalen i Norge. Noe som skyldes at potensielle arbeidssøkere raskt og enkelt kan søke seg gjennom tusenvis av stilling ledig annonser og finne frem til de stillingene som er aktuelle for dem.

Før noen søker en stilling, besøker de gjerne bedriftens nettsider for å skaffe seg et førsteinntrykk av bedriften. Er dette et sted de ønsker å jobbe? Ikke glem dette.

Har du behov for flere medarbeidere, bør nettsidene utformes med tanke på potensielle jobbsøkere. Still deg selv følgende spørsmål i denne sammenheng:

– Hvordan ønsker bedriften å presentere seg ovenfor potensielle jobbsøkere og hvilken informasjon er potensielle jobbsøkere ute etter når de besøker bedriftens nettsider i forbindelse med en stilling ledig annonse?

Inntrykket de sitter igjen med etter dette besøket vil i mange tilfeller være avgjørende for om de søker på din ledige stilling.

Rekrutteringssenter

You need to be logged in to view the rest of the content. Vennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander
Kjetil Sander (f.1968) grunnlegger, redaktør, forfatter og serieentreprenør. Gunnla Kunnskapssenteret.com i 2001 (i dag eStudie.no) og har siden vært portalens redaktør. Utdannet Diplom økonom og Diplom markedsfører fra BI/NMH. Har i dag mer enn 30 års erfaring som serieentreprenør, leder og styremedlem.