Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Etter at du har bestemt deg for hvordan type nettsted du ønsker å utvikle og bestemt deg om du skal utvikle statiske eller dynamiske sider må sette opp klare mål for ditt nye nettsted, før du så lager en nettstrategi som forklarer hvordan dette målet skal nås.

Målsetningen vil være avhengig av om du skal:

“Utvikle et helt nytt nettsted for først gang eller om dette er et redesign og/eller videreutvikling av dagens nettsted”.

Snakker vi om et helt nytt nettsted må vi starte med blanke ark. Snakker vi derimot om et redesign og/eller videreutvikling av dagens nettsted må vi først evaluere dagens nettsted grundig før vi begynner videreutviklingen, slik at vi kan lære av de feil og suksesser fra dagens nettsted. Selv forutsetningen for å kunne klare å forsterke de sterke sidene ved dagens nettsted og eliminere manglene brukerne føler dagens nettsted har.

Definer målgruppen og lag en klar målsetning.

Start derfor ALLTID arbeidet med å utvikle nye nettsider med å stille deg selv følgende spørsmål.

– Hvem lages nettstedet for (målgruppe) og hva ønsker vi å oppnå med nettstedet (målsetning)?

Hvordan du skal gå frem for å velge din målgruppe og målsetningen for nettstedet kommer vi tilbake til i en senere artikkel i denne artikkelserien.


Definer knapphetsfaktorene

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.