Domene og webhotell fra OnNet.no

Lese tid (240 ord/min): 2 minutter
Salgsprosessen
Photo by Tamanna Rumee

Det er mange spørsmål som dukker opp når man starter en salgsprosess. Hvor finner jeg kundene? Hvordan lager jeg en optimalisert salgspitch? Og hvordan kan jeg spore og følge opp kunder og salg på best mulig måte?

Med gode salgsverktøy vil du slippe mye av hodebryet du kan føle på i begynnelsen. Her kan du lære mer om hvordan du kan jobbe smartere for å oppnå dine salgsmål med hjelp av enkel CRM.

Bruk mindre tid på å finne nye kunder

En stor del av salgsjobben er å finne nye potensielle kunder som du kan kontakte, for deretter å bruke tid på å vurdere hver enkelt bedrift. Med et godt salgsverktøy som er et CRM system unngår du å manuelt måtte lete deg frem til bedriftene via en søkemotor for deretter å lage en fullstendig liste med all kontaktinformasjon og til slutt kontakte dem en etter en. Med tilbydere som Lime Go, som er et fullstendig CRM system for effektivisert salgsprosess, kan du med et enkelt søk i deres database søke opp de aller mest relevante bedriftene basert på adresse, størrelse og bransje. Slik får du all informasjon du trenger uten å bruke timer på å lete etter nye kunder.

Full kontroll over notater og gjøremål

Med mange kunder i tankene samtidig, kan det fort gå i surr. Med enkel CRM får du med en gang full oversikt over alle detaljene du må huske om hver eneste kunde. Dette gjøres ved hjelp av enkle notater og huskelapper med påminnelser som varsler deg om hva du trenger å gjøre til enhver tid. Dette effektiviserer arbeidshverdagen og sørger for at du holder fullstendig oversikt over enhver kunde. Slik vil kundene føle at du har god kontroll og peiling på det du driver med.

Effektiv organisering i bedriften

Ofte bruker man mye tid innad i bedriften på å holde møter for oppdateringer om kunder og fremdrift. Med Lime Go CRM unngår du å måtte bruke unødvendig tid på å lage lange avhandlinger om fremdriften med hver enkelt kunde. Salgsverktøy som CRM Go lar deg oppdatere sjefen om nye salg og oppdateringer rundt salgsprosessen en kunde med et enkelt tastetrykk. Det integrerte systemet viser all nødvendig informasjon både for deg og dine overordnede på en effektiv måte. Slik sett passer CRM for små bedrifter og store bedrifter, og kan være spesielt effektivt for bedrifter som har selgere rundt omkring i landet og ikke har et felles tilholdssted.