Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

renholdsromRenholdsrommet er et svært viktig arbeidsrom for renholderen.

Et dårlig utformet renholdsrom kan gi begrensinger med hensyn til hvilke muligheter renholder har til å rengjøre flater med ulike metoder.

Et klassisk og helt reelt eksempel på dårlig fremkmmelighet er at rengjøring av en gymsal måtte rengjøres med en mye mindre maskin enn det som var kostnadseffektivt, fordi rommet der maskinen skulle oppbevares var plassert en etasje og flere dører unna selve gymsalen. I tillegg var selve rommet for lite til å huse en større maskin. Til sammenligning plasseres aldri tavlen utenfor undervisningsrommet.

Behovet varierer veldig fra bygg til bygg, og det finnes derfor ingen fasitoppskrift for hvordan dette skal løses på generelt grunnlag. Men man finner god rettledning i oppslagsverket Alt om renhold (Nilsen, 2012:76). Rom for renholdsfunksjonen benyttes til:

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.