Pengene tilbake garanti!

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Selv om angrefristloven ikke gjelder for nettbaserte aviser, blogger o.l, jf. angrefristloven § 22, bokstav k & n, er vi så sikre på at du blir fornøyd med fagartiklene at vi gir deg en “100% fornøyd eller pengene tilbake” garanti.

Kansellerer du årsabonnementet innen 24 timer gir vi deg alle pengene tilbake.

Premium medlemskap blir nedgradert til “medlemskap”, samtidig som du får tilbake Kr. 100. Garantien gjelder ikke medlemskap. Dette for å unngå at du tegner et medlemskap, laster ned alle e-bøkerne, før du så kansellerer medlemskapet. Fyll ut skjema under for å kansellere en avtale.

Fyll ut skjemaet under for å kansellere en avtale.

Brukernavn:

E-post:

Ditt navn:

Tegningsdato:

Kanselleringsgrunn:

Kanselleringsgrunn:

For å kansellere avtalen må du ha en saklig grunn. Har du ingen grunn kan du ikke kansellere avtalen.

Grunnen må grunne i dårlig kvalitet og/eller faktiske mangler ved en eller flere artikler. Ønsker du å kansellere et abonnement gjør du følgende:

  1. Start med å angi hvilken side(r) som ikke levde opp til forventningene (lim inn URL-en)
  2. Angi hva du forventet å finne og hva som var dårlig eller manglet. Kort sagt hva som er årsaken til at du ønsker å kansellere abonnementet.

Du kan ikke kansellere bare fordi du nå har funnet svaret på det du lurte på. Du kan heller ikke bare angi en generell og intetsigende grunn (f.eks. “fant ikke det jeg lette etter“, “trodde jeg ville få bruk for artiklene” eller “dårlig kvalitet“).

Du må være spesifikk slik at det er mulig å identifisere problemet og gjøre noe med det. Du må være så konkret at vi kan rette dette opp for å unngå at andre også ønsker å kansellerer av samme grunn.

Tegn abonnement