Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Klassiske virtuelle organisasjoner

Virtuelle organisasjoner er ikke ett nytt fenomen. Så lenge vi har levd har vi hatt ulike former for virtuelle organisasjoner. Normalt har dette vært dårlig betalte og lite populære jobber. 

Typiske eksempler på slike virtuelle organisasjoner er de tusenvis av feltselgere som reiser rundt og banker på dører for å selge støvsugere eller leksikon, eller fra messe til messe for å vise frem og selge et nytt produkt. I den samme kategorien kan vi sette de tusenvis av omreisende selgerne som reiser fra marked til marked for å selge ulike matvarer og små-produkter. Drosjeeierne og -sjåførene er en annen yrkesgruppe som alltid har vært organisert som en virtuell organisasjon. Det samme gjelder alle vikarer og freelance medarbeidere i Norge. 

Som du ser er virtuelle organisasjoner ikke et nytt fenomen. De har alltid eksistert. Det nye er at de er kommet på moten igjen, slik mange ting gjør ved jevne mellomrom. 


“Hjemmekontor”

“Hjemmekontor” vil si at virksomheten lar en av sine medarbeidere ta med seg arbeidsoppgavene hjem for å gjøre dem hjemmefra istedenfor på kontoret.

Du må logge inn for å se resten av innholdet. Vennligst . Ikke medlem? Registrer deg