Undervisningavtale

undervisningsavtale

Ønsker du å bruke artiklene, artikkelseriene og/eller e-bøkerne til eStudie.no i din undervisning? Tegn i så fall en undervisningavtale med oss.

Tegner du en undervisningavtale kan du:

  • fritt bruke artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne våre i din undervisning (så lenge du oppgir eStudie.no som kilde og ikke gir flere enn avtalen gjelder tilgang til materialet)
  • dele ut et brukernavn og passord til dine studenter som gir dem full tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker i ett år (tilgangen tilsvarer Premium Membership).

Prisliste

Undervisningavtalen gjelder for 1 år om gangen, fra det tidspunktet du tegner undervisningavtalen. Prisen beregnes ut fra hvor mange studenter du ønsker å gi full tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker. Tilgangen tilsvarer Premium Membership til Kr. 298/år, men tegner du en undervisningavtale reduseres prisen til:

  • 5 elever/studenter – Kr. 995/år (Kr. 199 per student)
  • 10 elever/studenter – Kr. 1.900/år (Kr. 190 per student)
  • 30 elever/studenter – Kr. 4.470/år (Kr. 149 per student)
  • 50 elever/studenter – Kr. 6.450/år (Kr. 129 per student)
  • 100 elever/studenter – Kr. 9.900/år (Kr. 99 per student)

CRV fil

For at vi skal kunne registrere studentene du ønsker å gi tilgang til alle våre artikler, artikkelserier og e-bøker må du legge ved en XML eller CRV fil når du tegner undervisningavtalen. Denne filen må bestå av følgende kolonner i denne rekkefølgen for at systemet vårt skal kunne lese filen:

“Fornavn, etternavn, e-postadresse, passord”

E-postadressen benytter vi som brukernavn, mens passord er ditt ønskede innlogging passord for denne studenten. Så snart bestillingen og betalingen er registrert vil studentene du har angitt i den vedlagte filen få en e-post fra oss med link til innlogging siden, og informasjon om sitt brukernavn og passord. 

Velg undervisningavtale

Klikk på den undervisningavtalen du ønsker å tegne og betale for:

Etter at betalingen er gjennomført vil du få til sendt en link i en e-postmelding til  et registreringsskjema du må fylle ut for å få tildelt ditt brukernavn og passord.

Vennligst sjekk din “søppelpost” hvis du ikke har mottatt meldingen innen noen få minutter. Gmail, Hotmail, Outlook og Online anser denne meldingen ofte som søppelpost.