Hjem Super-selger

Super-selger

Hva kjennetegner “superselgeren” og hvordan bli en?

Erfaring tilsier at man blir en dyktig selger hvis man på en god måte klarer å kombinere fire ulike roller, og bruke dem etter situasjon.

Hva gjør “superselgeren” ?

Effektive selgere bruker mer tid på salgsaktive arbeidsoppgaver enn gjennomsnitts selgeren. De har mindre død tid, mindre reisetid og færre arbeidsoppgaver som stjeler tid fra praktisk salgsarbeid.

Hvorfor presterer noen selgere bedre enn andre?

For å kunne svare på det spørsmålet må man se på hva det er som driver gode og dårlige individuelle prestasjoner innenfor salg.

Hvordan bli en “superselger”?

Å være en dyktig selger har lite med medfødte egenskaper å gjøre. Å være en dyktig selger er først og fremst et spørsmål om å ha viljen til å trene, trene og atter trene på de sidene man er svake på.

Krav til “Superselgeren” | Personlighet og holdninger

Ønsker du å bli en super-selger kreves det ikke bare at du har den rette merkantile bakgrunnen og at du har lært deg alle grunnleggende salgteknikker som du daglig trener på å perfeksjonere, men du må også ha de rette holdningene til salg og salgsjobben din.

Krav til “Superselgeren” | Demografiske egenskaper

En rekke studier og egenerfaring tilsier at det er en rekke demografiske egenskaper som har betydning for selgerens sjanse til å utvikle seg til å bli en superselger eller ikke.

Krav til “Superselgeren” | Kompetansekrav

En gjennomgang av hva som kreves av deg for å bli en super-selger. Hvilke egenskaper kreves og hva må du kunne?

Krav til “Superselgeren” | Kjennskap til egen organisasjon

Selgeren er virksomhetens ansikt utad mot markedet og kundene. Det er derfor avgjørende viktig at de gir potensielle og eksisterende kunder det korrekte førsteinntrykket av virksomheten.

Krav til “Superselgeren” | Trening og salgsteknikk

En gjennomgang av hva som skiller klinten fra hveten, nemlig selgerens kunnskap om bruk av ulike former for salgteknikker i ulike situasjoner for å vinne salget.

Krav til “Superselgeren” | Rolleforståelse

Rolleforståelse er en sammensatt variabel som omfatter såvel egen oppfatning av selgerrollen som alt det man får kommunisert fra andre.

10 forhold som kan ødelegge selgerens suksess

Salg er et yrke hvor selgeren må være i balanse og harmoni i de fleste viktige rollene i livet vårt, enten det er i privatlivet eller på jobben, for å lykkes.

Den speilvendte Janteloven

Ønsker du å lære noe nytt, få folk til å høre på deg, prestere bedre enn gjennomsnittet eller bli en "vinnertype" må du starte med å ha troen på deg selv.

10 strategier for å bli en ener i salg

Superselgeren skiller seg ut fra de middelmådige gjennom sin arbeidsmetodikk, prioriteringer og resultatene de klarer å oppnå som et resultat av dette. Skal du lykkes i salg gjelder det å lære av hva superselgerne gjør annerledes enn de middelmådige.

Hvordan lykkes med salg i tøffe tider?

Mens mange selgere lykkes i gode tider uten nødvendigvis å ”fortjene” det, er det kun de dyktigste selgerne som virkelig lykkes i tøffe tider. De dårlige tidene skiller med andre ord de middelmådige selgerne fra de dyktige, produktive og lønnsomme selgerne.