Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Tannlege
Bilde: https://unsplash.com/photos/gHdVUGAJYGo

Er du en av dem som ikke er så glad i å smile fordi du ikke er fornøyd med tennene dine? Da har vi kanskje den perfekte løsningen for deg. Det er utrolig synd hvis du skal gå rundt resten av livet uten å smile ordentlig bare fordi du aldri hadde tannregulering som barn. Smilet er det beste tilbehøret du kan bruke og jo mer du bruker det, jo bedre!

Når man er ferdig på ungdomsskolen så er det mange som tenker at nå er det for sent å få tannregulering. Det mange ikke tenker på er jo at det finnes usynlige tannreguleringer! En tannregulering fra Clear Aligners er en regulering du kan bruke hver eneste dag uten at den synes. På den måten kan du få det perfekte smilet, uten at du trenger å gå med «togskinner» i voksen alder.

Ikke vent lenger med å skaffe deg ditt perfekte smil

Det å få smilet du alltid har ønsket å få trenger ikke å vente lenger. Hos de beste tannlegene i landet kan du få Clear Aligners som er en form for skinne du setter utenpå tennene. Denne skinnen er et par millimeter rettere enn dine originale tenner. Annen hver uke skal du bytte til en skinne som er enda litt rettere og slik rettes tenne opp – sakte, men sikkert. På den måten så slipper du å reise til tannlegen for å stramme opp en vond «togskinne»-regulering, men du kan heller bruke en usynlig regulering som er mer behagelig å ha på.

Disse skinnene gjør at du enkelt kan ta dem av for å spise og nyte maten din som normalt, uten at du trenger å være redd for at mat skal sette seg fast. Du kan også enkelt ta dem av når du skal pusse tenner, slik at du kommer til over alt – akkurat som normalt. Denne tannreguleringen kan ikke bare gjøre smilet ditt penere, men også tannhelsen din bedre. Når tennene dine er rettet opp er det lettere å komme til med både tannbørste og tanntråd, noe som gjør det lettere å vedlikeholde en god tannhelse.


Er dette løsningen for deg?

For mange kan dette føles som en stor avgjørelse. Heldigvis så kan du enkelt få en konsultasjon før du bestemmer deg. Bestill time for en gratis forundersøkelse for å høre om prosessen for å se før og etter bilder i en simulator. På den måten kan du bli tryggere på avgjørelsen din, og ikke minst vurdere om resultatet vil være verdt det for deg. Med det så kan avgjørelsen bli litt lettere.

Forundersøkelsen er ikke forpliktende, og du kan takke nei dersom du ikke føler at dette er noe for deg likevel. Det er likevel verdt å nevne at de aller fleste er så fornøyde etter første konsultasjon at du ønsker å gjennomføre resten av behandlingen. Men igjen, dette er helt opp til deg. Kanskje starter din vei mot det perfekte smilet du alltid har ønsket deg allerede i dag!