Du må tillate JavaScript å kjøre på din enhet for å se denne siden.
Gå til Innstillinger for din nettleser og tillat bruk av JavaScript og informasjonskapsler.

Renhold

Den svarte linjen over viser kategoriens underkategorier. Klikk på en av kategorinavnene for å se artiklene i kategorien.

Trapper

Trapper som er plassert i hovedfartsårer i et bygg er kritiske for renholdere av to grunner;

Utforming av inngangsparti

Et riktig utformet inngangsparti kan bidra til en reduksjon i renholdskostnadene på 10-15 %. Samtidig som det er virksomhetens ansikt utad.

Renhold

Renhold er en viktig støtteaktivitet i enhver virksomhet. Statistisk sett utgjør renhold og energi omtrent 25% av driftsutgiftene for en eiendom
/div>