Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

I ethvert forhold vil det være oppturer og nedturer. Hvis du og partneren din gjør en daglig innsats sammen, kan dere komme et skritt nærmere et lykkelig liv sammen.

Finnes det en ordentlig oppskrift på det å leve lykkelig sammen i mange år? Vi har nok lovet litt for mye i overskriften, for det gjør vel egentlig ikke det. Det er likevel sikkert at mange lykkelige par finnes der ute, og hvem har vel ikke lyst til å være som dem? Les mer her, og få vite mer om 5 «hemmeligheter» for et lykkelig parforhold.

1. Lykkelige par gir hverandre plass

Dere behøver ikke å være sammen 24/7 for å være intime. Det er nemlig også utrolig viktig å være litt fra hverandre. Individuelle interesser og hobbyer skal også dyrkes og passes, og deretter kan man dele erfaringene sine med partneren.

Man skal gi hverandre plass og kan lett være alene uten at man begynner å føle seg usikker på den andre. 


2. Lykkelige par har sex minst en gang i uka

Det er vitenskapelig bevist at lykke og sex er relatert, og undersøkelser viser tydelig at par som har sex en gang i uken er lykkeligere ettersom de dermed opprettholder et nært og intimt forhold.

Det finnes mange måter man kan krydre og piffe opp sexlivet på, og hos Lovebuddy.no kan dere få massevis av god inspirasjon. Det kan også være en god idé å besøke siden selv om dere ikke har noen problemer i sengen, slik at dere hele tiden kan utforske lysten, seksualiteten og hverandre på nye og inspirerende måter.

3. Lykkelig par ler sammen

En god latter kan endre betydningen av mye. I en stressende hverdag kan latter fungere som en motgift mot stress, konflikt og uenighet. Humor er en av hemmelighetene til et lykkelig forhold, fordi det utløser positive følelser og fremmer den følelsesmessige forbindelsen til hverandre. 

4. Lykkelige par er flinke til å kommunisere

Det sies at kommunikasjon er nøkkelen til så mangt. Det er nok mye i det. Åpen og tillitsfull kommunikasjon kan bidra til å styrke båndet mellom dere og åpne opp for de innerste tankene og fantasiene.

5. Lykkelige par fremhever hverandres gode sider

En hemmelighet for å leve i et langt, lykkelig forhold er å fokusere på de tingene du elsker med partneren din.

Mange mennesker har en tendens til å se etter ting partneren deres gjør galt. De negative sidene er likevel en del av pakken. Så hvorfor ikke prøve å tenke på alle de gode grunnene til at du er sammen med ham eller henne