Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Studietiden er en tid for både gode minner og gode frustrasjon. Studietiden er en periode i livet man kommer til å huske for resten av livet. Dette er den perioden i ens liv hvor man har muligheten til å nyte sosiale stunder, knytte livsvarige vennskap og legge et godt grunnlag for veien videre i livet. 

Det er likevel ingen hemmelighet at når man først står midt oppe i det så kan det ofte føles frustrerende. Det er ikke alltid at man føler at pengene strekker til. Man må leve litt enkelt, for ikke å snakke om den, for mange, forferdelige eksamensperioden som kommer i slutten av hvert semester, og som man av en eller annen grunn aldri klarer å være godt nok forberedt til. 

Midt oppe i alt dette er det viktig å vite at det kommer et tidspunkt hvor denne perioden er ferdig – og vi minner deg derfor om hva du kommer til å savne så fort du sitter på kontoret i din nye jobb. 

Nyt friheten

I studietiden er du din egen sjef og du styrer din tid 100 %. Oppdager du for eksempel en videoslots bonuskode for et nettcasino, kan du fint bruke litt tid på å spille litt. Har du lyst til å ta en dag foran TVen? Hva med å sove litt ekstra en morgen? Eller hvorfor ikke møte en venn til en kaffe eller en treningsøkt midt på dagen? Ikke noe problem. I studietiden kan du selv styre din egen tid, på godt og vondt. Det kan kanskje føles vanskelig til tider at du selv må ha disiplin og oppnå de målene du setter deg – men vi lover deg; når du er ferdig med å studere kommer du til å se tilbake på denne friheten med misunnelse og savn. 

Tid til å være sosial

En annen ting du skal kose deg med så lenge du kan er det å være sosial med vennene fra studiet ditt. Før du vet ordet av det er det ikke lenger mulig å dra ut for å ta seg noen glass på en torsdag, eller slippe å måtte se på klokka når du er med venner. Når du har begynt å jobbe er det helgene du kan gjøre disse tingene. Resten av uken må du legge deg tidlig for å være opplagt til dagen etter. Skal man så være sosial, da må det gjerne planlegges flere uker i forveien. 

Vi vet at studietiden ofte kan føles frustrerende for mange. Ha likevel i bakhodet at dette er en periode i livet du kommer til å savne om noen år.