Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

For at et møte skal kunne oppstå og beslutte noe må alle som har interesse og beslutningsmyndighet i en sak (problemstilling) delta på møte. For å få dem til å delta må de vite om møte, samt hvor og når det skal avholdes. For at de skal kunne treffe noen endelige beslutninger må de i tillegg vite hva møte dreier seg om, slik at de har muligheten til å forbedrede seg til møte. For å få dette til sender vi ut en møteinnkallelse.

Hvem sender ut møteinnkallelsen?

Møteinnkallelsen sendes ut av den som ønsker å kalle inn til møte eller via den som har fått fullmakt til å sende ut møteinnkallelsen i møtevedtekten. 


Hvem sendes møteinnkallelsen til?

Møteinnkallelsen sendes ut til alle vi ønsker skal delta på møte. Normalt er dette alle som har interesse og beslutningsmyndighet i møteagendaen. Hvem dette er fremgår av møtevedtekene og/eller møteagendaen og bør stå angitt i møteinnkallelsen.

Hvordan sende ut møteinnkallelsen?

Du må logge inn for å se resten av innholdetVennligst . Ikke medlem? Bli med oss
Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.