Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

    Denne artikkelen er del 5 av 7 artikler om Odds og tipping

Man kan aldri lære nok, er det mange som sier. Er du en av de folkene som alltid er nysgjerrig og vil lære mer? Da anbefaler vi deg å lese videre, for i denne artikkelen skal du få lære mer om oddsbonuser.

Hva er en oddsbonus?

Det er forskjell på oddsbonuser, men fellesnevneren er at man benytte dem til å få ekstra penger og spille for. Når du går inn på ulike nettsider som tilbyr odds, vil du ofte se at de tilbyr en rekke ulike bonuser – ofte for casino, poker, spilleautomater og odds. Det kan være lurt å sammenligne disse tilbudene, sånn at du vet at du får det beste.

Noe vi liker svært godt, er forklaringen oddsbonuser360.com gir på hva oddsbonuser er for noe. De har skikkelig peiling på hvordan du kan benytte deg av dem på best mulig måte også. Det å benytte seg av en oddsbonus har aldri vært enklere.


Hva består en oddsbonus av?

En oddsbonus består ofte av at du skal gjøre et innskudd, og deretter vil du få ekstra penger igjen å spille for. Dette kan for eksempel være 100 % ekstra å spille for opp til 2000 kroner. Det er ofte slik at du må gjøre et minsteinnskudd for å ha muligheten til å benytte deg av denne bonusen. Dette vil du få vite mer om når du leser regler og vilkår for denne bonusen. Det vi anbefaler deg å ta en ekstra god titt på, er hva omsetningskravet er for noe. Rett og slett fordi da kan du vite hvor mye du må spille for før du kan begynne å ta ut premier. Det høres kanskje litt avansert ut, men det er faktisk ganske rett fram.

Hvis du ikke er helt sikker på om du vil takke ja til en oddsbonus eller ikke, så trenger du ikke å gjøre det. Hvis du har lyst til å følge med på hva slags bonuser som finnes der ute, så er det en mulighet også. Da er det bare å melde seg på ulike nyhetsbrev, slik at du kan holde virkelig orden på det som finnes der ute. Det finnes jo nesten alltid et bedre tilbud man kan benytte seg av, er det ikke sånn å forstå?

Uansett så håper vi at du har blitt litt klokere på hva en oddsbonus er etter at du har lest denne artikkelen!

Du leser nå artikkelserien: Odds og tipping

  Gå til neste / forrige artikkel i artikkelserien:  << Hvordan finner du de beste tippesidene for norske spillere?Bruk vinterferien på sport og live betting >>
    Andre artikler i serien er: 
  • Odds og betting guide
  • Hvordan bli en profesjonell tipper (odds-spiller)?
  • Hvordan regner man ut odds?
  • Hvordan finner du de beste tippesidene for norske spillere?
  • Lær mer om oddsbonuser
  • Bruk vinterferien på sport og live betting
  • Hvilke idretter kan du satse på?
  • Dette er artikler som er skrevet av en av våre bidragsytere. Som regel er dette noen i redaksjonen, men det kan også være en student, lærer, forfatter eller andre samarbeidspartnere som leverer innhold til oss.