Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Er du en som bare sitter å venter på tastene til du endelig kan bestille deg en ny ferietur til varmere strøk? Da er du ikke alene. Vi nordmenn elsker å reise, og Spania er kanskje det landet vi alle venter aller mest på å kunne reise til igjen. Spania betyr noe helt spesielt for oss nordmenn, det er nemlig ikke uten grunn at Spania er nordmenns reisemål nr. 1. 

De siste månedene har vært preget av mye usikkerhet, men det ser ut til at vi er på siste etappe nå, før vi endelig kan gå inn på tripplo.com og bestille oss vår neste tur igjen. Men hvor i Spania skal man legge turen igjen når vi endelig kan? I denne artikkelen gir vi deg tipsene. 

Vil du på storbyferie?

det siste året har vært et år hvor vi har måttet holde oss hjemme. Det å være steder med mange mennesker har vært noe vi har skullet unngå, og storbyer har derfor også vært de stedene man aller sist har kunnet reise til. Men når verden endelig åpner igjen – hvorfor ikke da benytte muligheten til å ta igjen det tapte med en skikkelig storbyferie?

Barcelona er den perfekte storbyferien når du skal til Spania. Dette er nettopp fordi Barcelona på mange måter har alt. De har handlegatene, de har fantastiske restauranter med god mat og drikke, de har kulturopplevelsene – og de har selvsagt også stranden hvis man gjerne vil få presset inn litt strandlige aktiviteter – eller rett og slett bare slappe av litt, enten det er i sola for å bli brun, eller i skyggen når det er litt for varmt.


Full avslapping med strand og kultur

Hvis du ikke er helt klar for en storby enda, eller det ikke akkurat er storbyen du har drømt om de siste månedene så er det utrolig mange andre steder i Spania man fint kan legge reisemålet til. Hvis du ønsker deg en avslappende strandferie, så bør du tenke litt over når på året du skal reise. 

Skal du reise på sommerhalvåret er Alicante for mange et opplagt reisemål. Her finner du en av Europas mest populære strender, samtidig som at dette er en utrolig god turistby. Hvis du derimot reiser på vinterhalvåret, så er det ikke alle steder i Spania som fortsatt har den samme varmen. Da kan heller Gran Canaria eller Fuerteventura være gode alternativ for deg. Her finner man gode temperaturer hele året, og det skorter heller ikke på spennende kultur og opplevelser.

Kjetil Sander (f.1968) er eStudie.no sin grunnlegger. I tillegg er han daglig leder for bl.a. webbyrået og hostingselskapet OnNet AS. En entrepenør og forretningsutvikler med over 25 års entrepenør- og ledererfaring.