Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

DHL

Det er mange svar på spørsmålet i tittelen ovenfor. Men det viktigste er uten tvil at du kan være sikker på at pakkene blir håndtert på en profesjonell og sikker måte, og du kan derfor tenke på alt mulig annet enn det om pakken kommer raskt og helskinnet frem. Hvis du for eksempel er i gang med oppgaver eller eksamen, så har du garantert mye annet du heller vil bruke tiden på enn å gå rundt å engste deg – noe du slipper helt hvis du velger å motta og sende pakker med DHL.  

Når man skriver oppgaver eller er i gang med eksamener, så kan det være lett å miste fokus. I dag benytter de aller fleste seg av nettet når de skriver oppgaver og eksamener. Men dessverre er det jo slik at det er mange ting som kan distrahere deg på nettet, og plutselig kan man få lyst til å handle klær, elektronikk eller noe helt annet på nettet. Prøv å motta og send pakke med DHL her dersom du ønsker å få dine bestillinger raskt transportert, slik at du kjapt kan vende tilbake til oppgaven.

DHL har vært ledende på markedet i mange år

De aller fleste seriøse nettstedene og nettbutikkene gir deg flere muligheter for å motta pakker, og langt de fleste har en avtale om å sende pakker med DHL. Dette er en fordel for nettbutikken, og ikke minst deg selv. Når du vet du får det du har bestilt med DHL, så kan du være helt sikker på at bestillingen kommer trygt frem etter noen få dager. DHL har vært en av de ledende på markedet i mange år, og er en garanti for profesjonell og kvalitetssikret håndtering av verdifulle pakker. Det er ingen forskjell på hvor mye penger pakken er verdt, for DHL passer like godt på dyre som billige pakker, store som små.


Kvalitet er viktig – også på skolen

Kvalitet er viktig, uansett om det handler om å sende pakker med DHL eller når du skal skrive en oppgave. En av de tingene som gjør en oppgave god, er gode kilder og riktige kildehenvisninger. Mange studenter på videregående og høyere utdannelser får god undervisning i nettopp dette. Dessverre er dette informasjon som også ofte blir neglisjert, noe som gjør at det hele kan føles komplisert og forvirrende. Igjen handler det om å undersøke litt. På nettet kan man finne mange sider som går i dybden på hvordan en enkelt kan henvise til kilder på riktig måte.

Gå direkte til kilden på DHL sine hjemmesider

Normalt sett henvises det til kildene underveis i teksten, men også på slutten av oppgaven, eksamen eller innleveringen. Hvis du for eksempel henviser til hvordan man skal sende pakker med DHL, så skal du henvise til deres hjemmeside enten ved å sette en asterisk eller et nummer etter sitatet eller informasjonen, og så henvise til asterisken eller nummeret nederst på siden eller bakerst i oppgaven og skrive at du fant informasjonen på DHL sine hjemmesider. Du kan også skrive en henvisning i parentes rett etter sitatet eller informasjonen. Det gjør dessverre at det man skriver fort kan se rotete ut hvis det kommer for mange slike kildehenvisninger sammen med all teksten. 

Det finnes altså flere gode måter å henvise til kilder på, som for eksempel Harvard-metoden. Andre korrekte kildehenvisninger som for eksempel APA-metoden er også mye brukt. Begge disse to er populære på mange norske skoler.