Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

    Denne artikkelen er del 4 av 7 artikler om Odds og tipping

Å spille på oddsen er gøy, og populært, og en kan tippe på svært mye ulikt innen odds og betting på nett. Så, hvor skal en gå for å finne de beste forutsetningene for spillet sitt?

Det er mange sider som driver med tipping der ute, og som spiller har man rett og slett en overflod av valg. La oss se litt nærmere på hvordan man kan finne frem.

Hør på ekspertene

Sportsbetting, eller tipping på nett, er såpass populært at en har egne nettsteder som diskuterer akkurat hvem som er de beste bettingselskaper på nett. Ved å gå til ekspertene får du fort den hjelpen du behøver. Dermed kan dette for de fleste være førstevalget. Her vil du finne all den nødvendige informasjonen når det kommer frem til norske bettingsider der du tipper på sport og andre spill.


Et stort utvalg

Ettersom betting over nett er kjempepopulært står en som nevnt med et stort utvalg av bookmakere og ulike nettsteder å henvende seg til. En bookmaker er en som godtar pengesatser på arrangement, være seg sportskamper eller til og med utvalget av valgkamper i USA. For alt i alt, det går ut på å tippe på vinneren av et utfall, og dette bringer oss mot det neste punktet: Nemlig å vite hva du liker å følge med på, og dermed vil spille på. Er det fotball som er i fokuset for eksempel? Eller håndball?

Vit hva du leter etter

Meningen med å tippe og å spille på online betting er jo nettopp å ta del i spenningen ved dine favorittspill og kamper på et nytt nivå. Vær derfor bevisst på akkurat hva du ønsker å spille på, og sett deg opp en liste. Flere ulike nettsteder har et enormt utvalg, men det hjelper ikke dersom de ikke tilbyr akkurat dine former for spill. Dette inkluderer også måten å spille på: Ønskes bare «pre game bets»? Eller også «live betting» underveis i kampen? Med dette klart foran en er det mulig å gå til neste steg. Nemlig å sammenligne oddsene som gis, ulike kampanjer og mer.

Våg å sammenligne

Mot slutten av listen, når en har sjekket med eksperter og deres anbefalinger. Videre satt seg opp en ide om hva en ønsker å spille på, og hvordan, så kommer en til det siste grepet: Å følge tipsene til ekspertene, og via dem finne frem til et utvalg av potensielle kandidater for å bli din neste bettingsside. Besøk så disse og se gjennom punkter som: Odds, det er nemlig forskjellige odds fra ulike bookmakere.

Men, ikke se kun på dette. Også felt som ulike spillerbonuser, kampanjer og andre tilbud er viktige. Samt, glem ikke å forvisse deg om at nettstedet er lovlig. Dersom en følger tips fra eksperter er dette heldigvis selvsagt, og en kan gå videre til det mest subjektive: Liker du design, inntrykk og mer hos gamblingssiden? For husk at her skal du tilbringe mye tid.

Mange muligheter, så hopp i det!

Summert ser vi at det er mange mulige steder å spille, dermed er det beste å gå til eksperter som gir råd og veiledning via sine nettsider og blogger. Og, sette dette sammen med egne behov og ønsker. Slik finner du frem til ditt neste gamblinggssted på nett.

Du leser nå artikkelserien: Odds og tipping

  Gå til neste / forrige artikkel i artikkelserien:  << Hvordan regner man ut odds?Lær mer om oddsbonuser >>
    Andre artikler i serien er: 
  • En guide til odds og betting
  • Hvordan bli en profesjonell tipper (odds-spiller)?
  • Hvordan regner man ut odds?
  • Hvordan finner du de beste tippesidene for norske spillere?
  • Lær mer om oddsbonuser
  • Bruk vinterferien på sport og live betting
  • Hvilke idretter kan du satse på?
  • Dette er artikler som er skrevet av en av våre bidragsytere. Som regel er dette noen i redaksjonen, men det kan også være en student, lærer, forfatter eller andre samarbeidspartnere som leverer innhold til oss.