Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

    Denne artikkelen er del 6 av 6 artikler om Odds og tipping

hest

Hvilke idretter kan du satse på? Dette er et spørsmål som mange stiller, og svaret avhenger av hvor du bor. Noen steder kan du satse på nesten hvilken som helst sport du kan tenke deg. I andre er det bare noen få alternativer. 

Spillodds varierer også avhengig av sporten. Du kan finne mer informasjon hos Oddsnet.com om oddstips innenfor forskjellige sporter. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på de mest populære sportene å spille på, og vi vil diskutere oddsen for hver enkelt.

Amerikansk fotball

Amerikansk fotball er en av de mest populære sportene å satse på. Faktisk er det anslått at mer enn 90 milliarder dollar satses på fotballspill hvert år. Oddsene på fotball kan variere mye, avhengig av kampen. For eksempel, hvis to jevnt matchede lag spiller, kan oddsen være jevne penger (50/50 sjanse). Imidlertid, hvis ett lag er sterkt favorisert til å vinne, kan oddsen være så høy som 15/100 (bare 15 % sjanse for å vinne).


Basketball

Basketball er en annen veldig populær sport å satse på. Tippeoddsene for basketballspill kan også variere en del, men de er vanligvis mindre enn for fotballkamper. Dette er fordi det vanligvis er flere lag involvert i en basketballkamp enn det er i en fotballkamp.

Baseball

Odds på baseballspill varierer også, men de har en tendens til å være lavere enn for andre sportsbettingaktiviteter. Dette er fordi baseballspill vanligvis har færre forstyrrelser og overraskelser, noe som betyr at oddsen reflekterer dette faktum. Oddsene for baseballspill kan variere fra 50/50 helt opp til 20/80 (hele 80 % sjanse for å vinne!).

Hockey

Odds på hockey er lik oddsene på basketball. Dette er fordi hockeyspill vanligvis har færre forstyrrelser og overraskelser, noe som betyr at oddsen reflekterer dette faktum. Spilloddsen for hockey kan variere fra 50/50 helt opp til 20/80 (hele 80 % sjanse for å vinne!).

Tennis

Odds på tennistipping er også ganske konsistente på tvers av sportsbettingmarkeder. Men tenniskamper har en tendens til å være jevnere enn andre idrettskamper, så odds på tennis vil generelt være lavere enn i andre idretter. For eksempel, hvis to like dyktige spillere spilte en kamp på en gressbane (som favoriserer en spiller fremfor en annen), kan oddsen på tennis betting favorisere spilleren som spiller bedre på banen med en margin på omtrent 55/45.

Sammendrag

Så, hvilke sporter kan du satse på? Svaret på dette spørsmålet avhenger av hvor du bor og oddsen for den aktuelle sporten. Imidlertid kan vi med sikkerhet si at fotball, basketball, baseball, hockey og tennis er populære alternativer på de fleste spillmarkeder. Takk for at du leste!

Du leser nå artikkelserien: Odds og tipping

  Gå til neste / forrige artikkel i artikkelserien: << Bruk vinterferien på sport og live betting
    Andre artikler i serien er: 
  • Odds og betting guide
  • Hvordan bli en profesjonell tipper (odds-spiller)?
  • Hvordan regner man ut odds?
  • Lær mer om oddsbonuser
  • Bruk vinterferien på sport og live betting
  • Hvilke idretter kan du satse på?