Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

Det som henger på veggen i et hjem, vil si mye om personen. Dersom det er et stort og dyrt maleri hengende på veggen, ligger det mest sannsynlig ikke 20 sokker slengende rundt på gulvet. Det er lite sannsynlig at Grandiosa er favorittretten i huset heller.

Om det henger plakater av Britney Spears på soverommet, er det mest sannsynlig ikke en eldre mann som bor der. Det finnes mer enn nok av plakater på nett å velge i, og den eldre mannen ville neppe valgt en popstjerne å fronte. Altså sier veggkunsten mye om personligheten.

I denne artikkelen ser vi nærmere på nøyaktig hva veggkunsten kan si om deg som person.

Personlighet

Her er en upopulær mening: Klærne dine kan si mye om ikke bare personligheten din, men også yrkesfeltet ditt. Hjemmet ditt, derimot, er speilet ditt, eller i det minste burde det være det. La oss et øyeblikk glemme å kjøpe slitne møbler, luksustepper og hvilestoler. Interiøret er mye mer enn det!

Veggene for alle pengene!

Uansett hvor mange interiørdesignere som skaper radikale trender innen boliginnredning, vil ett element alltid overgå andre og forbli tidløst: Veggkunst.

Veggene i ethvert hjem er et tomt lerret med ubegrensede muligheter. Tro det eller ei, alt du legger til i hjemmet ditt, vil ha stor innvirkning på plassen din. Enda viktigere, det vil snakke mye om din personlighet.


Du blir dømt ut ifra veggkunsten

Ja, det er riktig! Folk vil se på veggene dine og dømme deg i hjertet! For eksempel, hvis du henger en bøtte med blomster på romdørene, vil besøkende/gjester synes du er en hyggelig sjel med en udødelig kjærlighet til våren.

Ja, dette konseptet med å dømme noen ut fra veggene virker litt absurd, men på godt og vondt gir det deg et perspektiv på hva du kan forvente. Ikke desto mindre kommer inspirasjon innenfra, og når du henger alt det på veggene dine, er gisping obligatorisk – spesielt hvis du har god smak.

Veggen kan ha mer enn malerier

Når det gjelder veggdekorasjon, tenker vi alle på malerier. Å legge til malerier er den tradisjonelle metoden for eleganse, og den har utviklet seg mye. Hvis du har en Vincent van Gogh hengende på veggen din, spesielt en stjerneklar kveld, gratulerer, kompis, dine besøkende vil betrakte deg som en stille intellektuell som liker å stirre på stjernene!

Det er bedre enn solsikker, men fortsatt veldig kjedelig! På toppen av det er du ikke en introvert, men måten du stikker hodet ut av vinduet om natten og lurer på hva stjernene driver med gjør deg til en kjærlighetsekspert.

Litt mindre sært er det nok å ha plakater hengende på veggen.

Plakater trenger ikke være kun på barnerommet

Mange forbinder plakater med superstjerner som løftes opp på barnerommet. Men det trenger ikke være slik. Plakater er ikke nødvendigvis glossy og i dårlig kvalitet med tynt papir.

Det finnes i dag plakater av meget høy kvalitet som du kan henge på veggen. Lykke til med å dekorere veggen – og hvorfor ikke prøve en plakat eller to?