Bli en forfatter: Skriv for eStudie

Er du en kunnskapsrik person? Del din kunnskap med våre lesere. eStudie leses årlig av over 1,5 million nordmenn og kvinner.

Skriv for ossVi kan dessverre ikke betale deg noe for jobben, men skriver du for oss får du ihvertfall gjort budskapet og kunnskap din tilgjengelig for over 1,5 million andre lesere hvert år. Hovedsakelig studenter, lærere og ledere. Samtidig får du en verdifull referansekilde du kan vise til når du skal søke på jobb eller overbevise andre om kunnskap.

Skriv for ossVi er på utkikk etter artikler som enten forbedrer en eksisterende artikkel eller som omhandler andre temaer enn dagens artikler. Dette kan f.eks. være et teoretisk sammendrag av din bachelor- eller Masteroppgave, eller et sammendrag av en nyttig lærebok du nettopp har lest, med eller uten egne kommentarer. 

Send oss noen ord om hvem du er, din bakgrunn og hva du ønsker å skrive om. Sitter du allerede på en artikkel du ønsker å få publisert på eStudie kan du legge den ved.

Vi minner i denne sammenheng om at artiklene du sender oss må omfatte emner som ikke er beskrevet allerede eller være en forbedring av dette emnet. Artiklene må være læreartikler skrevet for lærevillige studenter – ikke reklameartikler for egen virksomhet e.l. Kommersielt innhold avvises automatisk. Vi forbeholder oss også rettet til å skrive om artiklene for passe inn med de øvrige artiklene og utelukkende upassende innhold.

Fyll ut skjemaet hvis du ønsker å skrive for eStudie.no eller ønsker å få publisert en artikkel du allerede har skrevet.

Ditt navn:

Din e-post:

Kort om deg og din bakgrunn:

Hva ønsker du å skrive om?

Hvis du allerede har skrevet en artikkel kan du legge ved denne, sammen med informasjon om deg selv som vi bruker for å lage din forfatterprofil og klassifisere artikkelen.

Artikkel:

Biografi: (brukes som forfatterbeskrivelse)

Profilbilde: