Bli en forfatter: Skriv for eStudie.no

Er du en kunnskapsrik person? Del i så fall denne kunnskapen med eStudie.no sine 1 million lesere hvert år. 

Vi kan dessverre ikke betale deg noe for jobben, men skriver du for oss får du ihvertfall gjort ditt budskap og kunnskap tilgjengelig for over 1 million lærevillige nordmenn hvert år. Hovedsakelig studenter, lærere og ledere. Samtidig som du får en verdifull referansekilde du kan vise til når du skal søke på jobb eller overbevise en kunde om din kunnskap.

Vi er på utkikk etter artikler som enten forbedrer en eksisterende eller som omhandler andre temaer enn dagens. Dette kan f.eks. være et teoretisk sammendrag av din Barchlor eller Masteroppgave, eller et sammendrag av en nyttig lærebok du nettopp har lest, med eller uten egne kommentarer. 

Send oss noen ord om hvem du er, din bakgrunn og hva du ønsker å skrive om. Sitter du allerede på en artikkel du ønsker å få publisert på eStudie.no kan du legge den ved.

Fyll ut skjemaet hvis du ønsker å skrive for eStudie.no eller ønsker å få publisert en artikkel du allerede har skrevet.

Ditt navn:

Din e-post:

Kort om deg og din bakgrunn:

Hva ønsker du å skrive om?

Hvis du allerede har skrevet en artikkel kan du legge ved denne, sammen med informasjon om deg selv som vi bruker for å lage din forfatterprofil og klassifisere artikkelen.

Artikkel:

Biografi: (brukes som forfatterbeskrivelse)

Profilbilde: