Del dine kunnskaper: Skriv for eStudie

eStudie søker etter kunnskapsrike personer med høyere utdanning som ønsker å dele sine kunnskaper og erfaringer med våre lesere.

Hvem er vi?

eStudie er idag Norges mest brukte e-læringsportal med over 2 millioner besøkende hvert år eller rundt 150-180.000 visninger per måned. Noen av artiklene kan alle lese, men de fleste krever at brukeren tegner et abonnement for å få full tilgang. 

Våre lesere er primært lærere, studenter, ledere og kunnskapsugne personer som allerede er ferdig med 3-årig videregående utdanning. Litt mer informasjon om oss finner du her

Hvem søker vi?

Vi søker etter flere kunnskapsrike personer som kan bidra til å videreutvikle våre artikler med nye kvalitetartikler innenfor eksisterende eller nye fagområder. Evt. forbedre eksisterende artikler som måtte være mangelfulle. Vårt mål er å gjøre portalen til et sted hvor leserne finner all den informasjonen de lurer på innenfor våre fagområder.

Du må ikke være en “professor” e.l. for å skrive for oss. Vi søker etter alt fra ferdig utdannede studenter som ønsker å publisere et teoretisk sammendrag av sin bachelor- eller Masteroppgave, til fagpersoner som ønsker å dele sine livslange erfaringer, forskningsresultater eller annen kompetanse de måtte ha utviklet underveis.

Hva tilbyr vi?

Vi kan dessverre ikke betale deg noe for jobben, men skriver du for oss får du gjort budskapet og kunnskap din tilgjengelig for alle våre lesere. Samtidig som du får en verdifull referansekilde du kan vise til når du søker på jobb eller skal overbevise andre om din kompetanse og erfaringer.

Artiklene du skriver blir publisert under ditt navn, sammen med profilbilde og en kort beskrivelse av deg som forfatter, og en link til en side med alle dine artikler for dem som møtte ønske en oversikt over andre ting du har skrevet for oss. 

I utgangspunktet blir artiklene publisert som åpne artikler som kan leses av alle uten abonnement eller medlemskap. Hvis du skriver mange artikler for oss kan vi imidlertid også passordbeskytte full tilgang til dem, slik at du får betalt for alle som ønsker full tilgang til ditt innhold. Dette er noe du bestemmer selv.

Krav til artiklene

Artiklene må være læreartikler skrevet for lærevillige studenter – ikke reklameartikler for egen virksomhet e.l. Kommersielt innhold avvises automatisk. Det er imidlertid mulig å bruke egen virksomhet som et eksempel og vise til virksomheten for nærmere informasjon om et emne virksomheten kan hjelpe til med, med link til egne sider. Med andre ord en slags naturlig “produktplassering” i en sammenheng hvor dette er en naturlig del av innholdet.  Vi forbeholder oss imidlertid rettet til å skrive om artiklene for passe inn med de øvrige artiklene og utelukkende upassende innhold.

Hvordan bli en artikkelforfatter?

Send oss noen ord om hvem du er, din bakgrunn og hva du ønsker å skrive om. Sitter du allerede på en artikkel du ønsker å få publisert på eStudie kan du legge ved den.

Fyll ut skjemaet hvis du ønsker å skrive for eStudie.no eller ønsker å få publisert en artikkel du allerede har skrevet.

Ditt navn:

Din e-post:

Kort om deg og din bakgrunn:

Hva ønsker du å skrive om?

Hvis du allerede har skrevet en artikkel kan du legge ved denne, sammen med informasjon om deg selv som vi bruker for å lage din forfatterprofil og klassifisere artikkelen.

Artikkel:

Biografi: (brukes som forfatterbeskrivelse)

Profilbilde: