Bestill eller flytt ditt domene, e-post og nettsider

PS! Vi flytter dine WordPress nettsider og e-postmeldinger gratis til oss.

minilager
Kilde: Unsplash

Som student kan det være du ikke alltid har plass til det du eier i en liten leilighet eller hybel. Kanskje du også studerer i utlandet og ikke har planer om å drasse med deg alt fra barndomsleker til skolebøker fra ungdomsskolen. Da kan det være en god ide å finne seg et minilager der du kan ha tingene dine i mellomtiden. På denne måten blir ikke hybelen full av unødvendige ting, og du kan ta vare på alle barndomsminner.

Hva er et minilager?

Et minilager er het enkelt et lager der du kan oppbevare tingene dine over en tidsperiode. Du bestemmer selv hvor lenge du vil leie, du kan for eksempel betale fra en måned til en annen, eller kjøre 6 eller 12 måneder av gangen. De to siste alternativene gir deg mengderabatt. De er smarte å ha mens man flytter, eller dersom man har for mye ting som det er vanskelig å lagre. Du kan finne minilagre i flere størrelser over hele landet, og du finner nesten garantert et i nærheten av deg om du trenger det.


Smart for studenter

Å være student er ikke alltid like lett, og det er ingen hemmelighet at mange studenter sliter økonomisk. Som student er det plutselig mange utgifter du må prioritere som skal dekkes av et lite stipend eller studielån. Heldigvis er det mange som tilbyr studierabatter for å gjøre det litt enklere for dem, og det kan du også få når du booker et minilager. På de smarteste bookingsidene for minilager kan du få prisgaranti, gratis lån av hengelås, leie uten depositum og bindingstid, rabatt på leie av to eller flere, langtidsleie og for studenter, og en lagerplass som er selvbetjent og døgnåpen. Finn en her: https://123minilager.no/. 

lager
Kilde: Unsplash

Book på nett

Smarte minilagre kan bookes på nett, og det er enkelt for deg som er ny kunde. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på minilagerets hjemmeside, velge størrelsen, tidsperioden og plasseringen du ønsker, betale og plutselig så er lagret booket. Lagringsplassen blir gjort i stand med det samme, og alt er klart til når du kommer.

Beregne størrelse på lageret

Hvis du er usikker på hvor stort lager du trenger, så er det ingen grunn til å bekymre seg. Du kan nemlig enkelt beregne hvilket lager som passer best på sidens egne lagerkalkulator. Her kan du selv velge til de møblene og tingene du har med. Det er satt opp som en simulator der du selv klikker på hvor mange stoler, spisebord og sofaputer du har.

Et minilager er perfekt for deg som trenger lagringsplass. Enten om du er i en flyttefase, skal bo i utlandet eller bare trenger litt ekstra plass. Husk alltid å sjekk om du kan få noe studierabatt, eller mengderabatt om du bestiller flere lagre, eller for en lengre tidsperiode. Kanskje du ikke har så mye å lagre, og selv det minste rommet er for stort? Da kan du jo for eksempel dele på plassen med en venn eller en i familien.