Dette er de beste miljøvennlige bilene som passer best i byen

Dette er de beste miljøvennlige bilene som passer best i byen
Kilde: Pexels.com
    Denne artikkelen er del 8 av 8 artikler om Personlig salg

Kilde: Pexels.com

Det finnes mange flotte miljøvennlige biler der ute, men likevel er det ikke sikkert at det er så lett å finne den rette bilen. Heldigvis er vi her for å hjelpe deg. Vi skal hjelpe deg å finne den perfekte bybilen for deg, både ved å gjennomgå litt generelt om de mer miljøvennlige bilene, samt ved å gi deg et par eksempler på gode miljøvennlige bybiler.

Finansier din nye bil 

De tre bilene vi skal anbefale bruker alle en av drivstofftypene vi skal introdusere dere for nedenfor. Dersom du ønsker å gjøre et miljøvennlig valg, men samtidig er usikker på om hvordan du kan få råd til en slik bil, kan du lese med om finansiering av biler hos Moneezy. Det er viktig at valget om å kjøre miljøvennlig, ikke får fatale konsekvenser for din egen økonomi.

Forskjellige typer miljøvennlige biler 

Uavhengig av den generelle kategorien som er «miljøvennlige biler», tenker de fleste på alternative drivstoff når det kommer til grønne kjøretøy. Med så mange alternativer å velge mellom, er det nyttig å vite mer om de forskjellige drivstoffene før du vurderer å kjøpe en. 

Elbiler: I stedet for å ha en forbrenningsmotor, har elbiler en elektrisk motor som du fyller på ved å lade batteriet. Et standard 120-volts uttak er tilstrekkelig til å lade batteriet, men et 240-volts uttak som brukes til vaskemaskin og tørketrommel vil lade det raskere.

Plug-in hybrid: PHEVs kjører på både et batteri og en forbrenningsmotor. For å fylle drivstoff kan bilen lades med vanlig 120-volts uttak, regenerativ bremsing eller forbrenningsmotor.

Brenselcellekjøretøy: Som en type elbil opererer FCV-er ved hjelp av en elektrisk motor. I stedet for å få strøm gjennom et vegguttak, trekker FCV-er strøm fra en hydrogenbrenselcelle. Hydrogen som drivstoffkilde har potensial for nullutslipp og kan hentes fra fornybare materialer som vann og biomasse.

Naturgass-kjøretøyer: NGV-er bruker enten komprimert eller flytende naturgass som drivstoff. En dedikert NGV opererer utelukkende på naturgass, en bi-fuel NGV bruker en blanding av bensin og naturgass, og tunge dual-fuel NGV-er bruker naturgass og diesel.

Bensinhybrid: Hybrider har en forbrenningsmotor som bruker både bensin og en elektrisk motor. Denne kombinasjonen gir bedre kjørelengde enn vanlige bensinbiler og færre utslipp.

De beste miljøvennlige bilene 

La oss ta en titt på fem flotte biler som passer perfekt i byen og som samtidig er miljøvennlige. 

 1. Toyota Prius Prime

Som en av de bestselgende hybridene er Toyota Prius Prime den mest miljøvennlige bilen i 2022. Med et lett litiumionbatteri som hjelper den med å maksimere kjørelengden, har dette grønne kjøretøyet en rekkevidde på rundt 1000km og passer perfekt for både for daglige pendlere og bilturister.

 1. Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

Med en kombinert rekkevidde på rundt 1000km gir Hyundai Ioniq PHEV deg muligheten til å bruke gass eller elektrisk uansett hvor du går. Med spesiell tilgang til HOV-baner avhengig av posisjonen din og muligheten til å kjøre i alle elektriske moduser, har denne bilen fordeler for både deg og miljøet.

 1. Nissan LEAF

Dette helelektriske kjøretøyet har et 40 kilowatt-timers litiumionbatteri og en elektrisk motor på 110 kilowatt. Med et av de rimeligste EV-prispunktene, gjør Nissan LEAF overgang til elektrisk mer tilgjengelig for massene.

Du leser nå artikkelserien: Personlig salg

  Gå til neste / forrige artikkel i artikkelserien: << eStudie.no`s salgsskole
    Andre artikler i serien er: 
 • Personlig salg
 • Salgskanal
 • Butikksalg
 • Feltsalg
 • Telemarketing (telefonsalg)
 • Selger, salgskonsulent og salgsagent
 • eStudie.no`s salgsskole
 • Dette er de beste miljøvennlige bilene som passer best i byen
 • Nyheter (interne og eksterne)

  Nyheter (interne og eksterne)

  Dette er artikler som er skrevet av en av våre bidragsytere. Som regel er dette noen i redaksjonen, men det kan også være en student, lærer, forfatter eller andre samarbeidspartnere som leverer innhold til oss.