Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Det har pågått en enorm utvikling i kryptovalutabransjen, og en god del lønnsomme metoder som genererer både store inntekter og mange nye tradere som ønsker å prøve lykken har kommet på banen. Mange har rett og slett kastet seg på denne bølgen med kjøp og salg av kryptovalutaer, noe som har ført til en eksplosjon av aktører som tilbyr nettsteder og apper for trading.

Dessverre finnes det mange useriøse aktører der ute som kun har som hensikt å lure til seg mest mulig av pengene dine, så det gjelder å være på vakt etter de mest seriøse aktørene som finnes på markedet. For mange kan markedet av tilbydere av slike tjenester imidlertid bli altfor overveldende, så derfor skal vi nå liste opp de fem beste appene for kryptohandel som er tilgjengelige i øyeblikket.

Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution så dagens lys i 2017 etter at profesjonelle tradere bestemte seg for å tilby raskere og mer presis trading i forhold til lignende plattformer. Roboten har en vinnende nøyaktighet på godt over 90 prosent, og brukerne trenger ikke noen form for forhåndskunnskap for å kunne kjøpe og selge kryptovalutaer. Plattformen virker seriøs og profesjonell og har fått lisens til å drive i over 150 land verden over. I tillegg tilbyr den en portefølje med lisensierte og etablerte meglere. Når det kommer til brukervennlighet og design, så er ikke Bitcoin Revolution blant de beste der ute, men heller ikke blant de dårligste.


Bitcoin Era

Bitcoin Era er en god programvareløsning som spesialiserer seg på å analysere trender på kryptovalutamarkedet og fange opp viktige signaler innen trading. Registreringsprosessen på Bitcoin Era Website er enkel og rett frem slik at man kan komme raskt i gang med å trade. Selve appen er designet slik at man selger når prisen er på sitt høyeste, og kjøper når prisen er så lav som mulig. Her utnyttes volatiliteten i kryptomarkedet virkelig godt for å gjøre det enkelt for tradere å skape profitt. Et meget veldesignet brukergrensesnitt og enkle og smarte funksjoner gjør Bitcoin Era til et virkelig godt valg for kjøp og salg av kryptovalutaer.

Bitcoin Up

Programvareløsningen Bitcoin Up har automatisert kjøp og salg av kryptovalutaer ved hjelp av kunstig intelligens. Selve appen har et grensesnitt som må sies å være både elegant og unikt. Den skiller seg ut for nybegynnende tradere som er på utkikk etter en robot som er enkel å ta i bruk. Appen krever bare at brukerne setter opp forhåndsdefinerte regler slik at den kan ta profitt ved riktig signal, så litt arbeid kan det bli før man kommer skikkelig i gang. Men når man først kommer i gang, så ligger alt til rette for å hente inn fine profitter.

Bitcoin Loophole

Her har vi en annen app som har valgt å benytte seg av kunstig intelligens for å predikere hvordan kryptomarkedet utvikler seg. Brukerne kan dra store fordeler av meget nøyaktige signaler for kjøp og salg, noe som til slutt vil resultere i god profitt for dem. Ingen forhåndskunnskap om teknologi eller hvordan markedet fungerer er nødvendig. En demo-funksjon er på plass for å ta nye tradere gjennom det grunnleggende og sikre rask igangsettelse. Alt i alt er dette en flott app for nybegynner så vel som for profesjonelle og seriøse tradere.

Bitcoin Evolution

Som med mange andre apper for kryptotrading har også Bitcoin Evolution implementert kunstig intelligens i programvareløsningen sin. Plattformen setter kryptovalutaer opp mot mange av de tradisjonelle valutaene, deriblant amerikanske dollar, euro, norske kroner og sveitsiske franc. Appen er tilgjengelig i over 150 land og oversettes automatisk til stedet der brukeren befinner seg. Funksjonene og alt det andre holde seg derimot helt likt. For nybegynner kan dette være et bra alternativ ettersom man får både god og profesjonell støtte underveis.

Oppsummering

Så der har du lista over de fem beste appene vi mener er de beste for kjøp og salg av kryptovaluta. Det kommer stadig nye aktører på banen, noen blir der i lang tid, mens andre bare er noen døgnfluer og forsvinner etter svært kort tid. Trading med kryptovaluta har kommet for å bli, og de neste årene er det ventet at dette bare blir et enda større fenomen. Lykke til med tradingen din!

Dette er artikler som er skrevet av en av våre bidragsytere. Som regel er dette noen i redaksjonen, men det kan også være en student, lærer, forfatter eller andre samarbeidspartnere som leverer innhold til oss.