Flytt ditt nettsted til våre Lightspeed webhotell, med cPanel, og
få 3-6 ganger raskere nettsider enn i dag. Pris: fra kr. 119/pr. år.

Norge er et av verdens rikeste land, og det er med god grunn. Vi har mange kloke hoder som støtt og stadig er på jakt etter å kapre til seg penger på ulike måter. En unik måte man kan tjene penger på er daytrading. Men, her må du nok sette deg inn i ulike situasjoner. Det finnes mange begreper, strategier og markedet du må kunne for å daytrade. 

Enten du er privatperson eller daytrader på vegne av noen andre, så bør du alltid ha i bakhodet at det svinger støtt og stadig. Det avhenger som nevnt av markedet du opererer i, og verdiene kan endre. Lær mer på daytrader.no dersom du er interessert i å vite mer om hvordan daytrading funker. Veldig ofte foreligger det teoretisk kunnskap man må kunne. 

Ulike markeder tilbyr ulike verdier for daytrading

Vi har nå nevnt at ulike markeder eksisterer, og det interessante med dette er at de ulike markedene tilbyr ulike verdier. Du lurer kanskje på hva det beste markedet for daytrading er? Vel, det er litt mer komplisert enn som så. Først og fremst har man et marked for aksjer, noe som er ganske stort i seg selv. Deretter finnes det markedet for valuta og kryptovaluta. 

Kryptovaluta kjøpes og selges uten stopp, det er kontinuerlig aktivitet på markedet for kryptovaluta. Det mest populære på markedet er Bitcoins som blir kjøpt og solgt i rekordfart. Bitcoins har nærmest blitt synonymt med kryptovaluta ettersom dette var et av de aller første kryptovalutaene. Så, hva skal du velge? Det må du bedømme ut fra preferansene dine. 

Du bør være oppmerksom på flere strategier

Daytrading kan være meget interessant for mange finanshoder og økonomer, men det kan også være meget hektisk. Du må angripe markedet med en strategi. Stort sett er det tre strategier som utmerker seg for daytrading, og det samme gjelder for kryptovaluta som Bitcoins. Her snakker vi om strategiene Trendtrading og Scalping for å nevne to alternativer. 

Trendtrading går ut på å se an svingninger i priser over tid i løpet av en dag, der scalping er helt stikk motsatt. Scalping går nemlig ut på at du vinner små mulige gevinster på kort tid, men at du over tid klarer å samle det opp til et stort nok beløp. Scalping er nok mer intensivt og samtidig må du ha øynene limt fast i skjermen for å ikke gå glipp av potensielle gevinster.