Bli eStudie medlem

Bli et eStudie medlem og:

LAST NED ALLE VÅRE E-BØKER!
D.V.S. VÅRE ARTIKLER OG ARTIKKELSERIER I PDF-FORMAT!

Å bli et eStudie.no medlem koster:  Kr. 198/år

Medlemskapet gir deg full tilgang til alle eStudie.no sine e-bøker og alle oppdateringer i ett år. E-bøker du kan laste ned i PDF-format fra disse sidene.

Klikk på den grønne knappen “Bli medlem” i høyre kolonne for å tegne medlemskap.

Hva er forskjellen mellom abonnement og medlemskap?

Forskjellen mellom et abonnement og medlemskap kan forklares slik:

Abonnement

Et abonnement koster kr. 178/år og gir deg full tilgang til alle våre artikler og artikkelserier, men ikke e-bøker, i ett år.

Medlemskap

Et medlemskap koster kr. 198/år og gir deg anledning til å laste ned alle våre e-bøker i ett år, men ikke utvidet tilgang til våre artikler.

Ønsker du fri tilgang til både artiklene, artikkelseriene og e-bøkerne må du dermed tegne både et abonnement og medlemskap.

Hva inneholder e-bøkerne?

E-bøkerne våre er en eller flere artikkelserier som er samlet i et bokformat, med en rød trød fra første til siste side, slik at du kan lese disse artiklene og artikkelseriene som en lærebok om emne. Dette betyr at innholdet i disse e-bøkerne kan være eldre enn noen av enkeltartiklene som kanskje er blitt oppdatert eller lagt til etter at e-boken var laget.

Oppdateringer

Alle e-bøkerne blir kontinuerlig oppdatert, så sjekk versjonnummeret til hver enkelt e-bok for å avgjøre om du sitter med den siste versjonen av denne e-boken. Samtidig som vi kontinuerlig publiserer nye e-bøker som dekker nye aktuelle fagområder. For å dekke disse kostnadene må du fornye medlemskapet hvert år for å fortsette å ha full tilgang til siste versjon av alle våre e-bøker.