Bestill annonseplass

Hvorfor bruke eStudie.no som annonsemedium?

Hvis målgruppen din er studenter, lærere, ledere eller kunnskapssøkende personer bør du kjøpe annonseplass hos eStudie.no fordi:

Vi er Norges mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag, med mellom 40-60.000 sidevisninger per uke. Ikke noe annet medium er dermed mer egnet til å treffe denne målgruppen enn eStudie.no.

Prisen du må betale for en sidevisning starter fra 0,12 øre (kr. 0,00012), litt avhengig av ønsket plassering og størrelse. Ikke noe annet medium har en lavere kontaktpris enn dette mot denne målgruppen.

Banner på alle sider – 728 x 90 px

eStudie.no har tre tilgjengelige annonseplasser for fullbredde bannere i størrelsen 728 x 90 px.

To av annonseplassene er i toppen av hver artikkelside, mens den siste er plassert etter hver enkelt fagartikkel og serieoversikt. 

Annonseplassene finner du i illustrasjonen til høyre.

AnnonseplasseringAnnonsepris per år
Toppen av av hver sideKr.   6.000.-
Etter overskriftKr.   6.000.-
Før 3 under-overskiftKr.   5.000.-
Bunnen av hver side (før forfatter info)Kr.   4.000.-

Sidebar banner – 300 x ???

I tillegg har vi to annonseplasser i høyre sidebar som finnes på alle artikkelsider. Disse banner plassene har en bredde på 300 px, mens høyden er fleksibel. 

Prisen på en sidebar annonse er Kr. 3.000.- per år.

Klikk på bilde for større versjon!
Annonseplass nr. 3

Bannerplass på kategorioversikt sidene

Bannerplassen er 728 px i bredden, men ingen fast høyde. Prisen for denne plasseringen er Kr. 1.000 per år per hovedkategori.

Prisen inkluderer en banner på hovedkategorien og alle underkategorier til hovedkategorien.

Enerett:

Vi gir deg eksklusivitet (enerett) innen din bransje. Det vil si at du ikke vil finne noen av dine konkurrenter på en av de to andre annonseplassene våre. Dette for å maksimalisere effekten av din annonse og gjøre det umulig for dine konkurrenter å møte deg i de samme mediene du bruker.