Bestill en bannerannonse

Hvis du har studenter, lærere, ledere og/eller kunnskapssøkende personer som din målgruppe bør du velge å plassere dine bannerannonser på sidene til eStudie.no av følgende grunner:

Mer målrettet

Facebook og andre nettsteder du kan velge mellom når ikke utelukkede ovenstående målgruppe, slik eStudie.no gjør. Dette gjør eStudie.no mer målrettet enn disse alternativene.

80-120.000 visninger per mnd

I følge Google Analytics har eStudie.no mellom 80-120.000 sidevisninger per måned, litt avhengig av tid på året. Størst trafikk har eStudie.no rundt tentamen og eksamensperioder. Få andre nettsteder når flere i ovenstående målgruppe enn nettopp eStudie.no.

Imagebyggende

80% av de spurte i vår spørreundersøkelse svarte at eStudie.no var ett av de beste nettstedene på sitt område og at vi holder et høyt faglig nivå. Dette viser at eStudie.no er et kvalitetnettsted som mange annonsører kan oppnå en gunstig “smitteeffekt” av ved å bli assosiert med.

Kun 2-5 øre/visning

Mens Finn.no, Aftenposten.no og andre kommersielle nettsteder tar rundt 20 øre per sidevisning, tar eStudie.no kun 2-5 øre for en tilsvarende annonse. Vi tilbyr deg med andre ord en unik kombinasjon av kvalitet/pris ingen andre er i nærheten av å gi deg.

Annonseplasser

eStudie.no har kun 3 annonseplasser. Dvs. maksimalt tre annonser per side. Dette for å gi våre annonsører en best mulig annonseeffekt ved at deres annonse ikke blir eksponert sammen med en mengde andre annonser som stjeler oppmerksomheten.

En annonseplass er plassert rett under overskriften. Mens neste kommer etter første avsnitt eller del-overskrift i siden som vises (se illustrasjonen under).

Den siste er plassert i bunnen av siden, over forfatter informasjonen (se illustrasjonen under).

Vårt annonseformat er 728 x 90 px. Alle medietyper kan brukes.

Prisliste:

  • Annonseplass nr. 1 – 5 øre per sidevisning
  • Annonseplass nr. 2 – 5 øre per sidevisning
  • Annonseplass nr. 3 – 2 øre per sidevisning

Visningsperiode:

Du må bestille bannerannonsen for minimum 1 måned visning.

Enerett:

Vi gir deg eksklusivitet (enerett) innen din bransje. Det vil si at du ikke vil finne noen av dine konkurrenter på en av de to andre annonseplassene våre. Dette for å maksimalisere effekten av din annonse og gjøre det umulig for dine konkurrenter å møte deg i de samme mediene du bruker.