Bestill annonseplass

Er din målgruppe:

Studenter, lærere, ledere eller kunnskapssøkende personer?

Da bør du kjøpe 1 av de 3 annonseplassene eStudie.no har. For kun Kr. 5.000 per år når du over 1 million unike besøkende som i snitt leser over 4 artikler. Dette gir deg en kontaktpris på under:

0,5 øre per unike besøkende eller 0,125 øre per sidevisning!

Vet du om noen rimeligere annonseplass? Garantert ikke. Og besøkstallene kan vi dokumentere gjennom Google Analytics. 

3 annonseplasser

eStudie.no har kun 3 annonseplasser tilgjengelig. Dette for å gi våre annonsører en best mulig annonseeffekt ved at deres annonse ikke blir eksponert sammen med en mengde andre annonser som stjeler oppmerksomheten og som våre besøkende ikke er interessert i å se. Prislisten finner du under.

Annonseplassering Annonsepris per år
Toppen av av hver side Kr. 15.000.-
Midten av hver side (etter første avsnitt) Kr. 10.000.-
Bunnen av hver side (før forfatter info) Kr.   5.000.-

Den første og dyreste annonseplassen er plassert rett under overskriften. Neste kommer etter første avsnitt eller del-overskrift på siden som vises, mens den siste er plassert i bunnen av siden, over forfatter informasjonen (se illustrasjonen under).

Annonseplass nr. 3

Vårt annonseformat er 728 x 90 – 200 px. Alle medietyper kan brukes.

Enerett:

Vi gir deg eksklusivitet (enerett) innen din bransje. Det vil si at du ikke vil finne noen av dine konkurrenter på en av de to andre annonseplassene våre. Dette for å maksimalisere effekten av din annonse og gjøre det umulig for dine konkurrenter å møte deg i de samme mediene du bruker.